Nesreća na Kanalskom putu: Sudarila se dva automobila s romskim obiteljima, 40 ozlijeđenih

Sreća u nesreći je što su obitelji bile posvađane.

Hudorovići prije posla s bakrom, dok su se tiskali u dotrajalom automobilu nepoznate marke
Hudorovići prije posla s bakrom, dok su još se tiskali u dotrajalom automobilu nepoznate marke

ZAGREB – Prema dojavi centra 112, jutros oko 8:15 sati na Kanalskom putu kod kućnog broja 8 došlo je do sudara dvaju automobila u kojima su se nalazile dvije romske obitelji. Prema prvim informacijama u sudaru je ozlijeđeno 40-ak osoba od kojih je tek jedna zatražila liječničku pomoć. Neslužbeno, radi se o ženi koju je muž pretukao prije nego što su sjeli u automobil.

Iako se još uvijek čeka službeno izvješće PU zagrebačke, prema raspoloživim informacijama s terena radi se o dvije poznate romske obitelji – Oršušima i Hudorovićima koji su već dulje vremena u sukobu oko rasporeda krađe bakrene žice. Dvije obitelji vozile su se u automobilima marke Lada Niva te Zastava 10.

Iz PU zagrebačke doznajemo kako će očevid vjerojatno potrajati satima budući da je, za početak, potrebno utvrditi kako je moguće da se u Ladi Nivi nalazilo 17 Oršuša, a pogotovo kako se u Zastavu 10 natrpalo čak dvadeset i troje Hudorovića. U trenutcima dok ovo pišemo hrvatskoj policiji u pomoć pristižu trojica stručnjaka za prometne nesreće iz Švicarske te 2 majstora Tetrisa iz Japana koja će pokušati rasvijetliti okolnosti ovog neobičnog slučaja..

Uzroci nesreće u ovim trenutcima još uvijek nisu poznati, no očevici kažu kako bi odgovoran mogao biti Ivan Hudorović koji je, vozeći se na krovu Zastave 10, ocu za volanom pokušao pripaliti cigaretu.

Sami Hudorovići oštro opovrgavaju ove optužbe tvrdeći da su za nesreću krivi mrski Oršuši.

”Nej’ me jebat! Ja cigaru spalim zatvorenih očiju. Oršuši su krivi! Vidjeli su priliku da nas se napokon riješe! Njima dobro ide pos’o i mogu si priuštiti da se voze u turama dva puta po sedamnaest! Računaju jebiga, ako nas sedamnaest i pogine, opet je sedamnaest ostalo! Gorivo skupo, ja nemam tol’ko para da se vraćam po nekoga. Eno, mala Đulnaza, tri godine, mi u auto, a ona da joj se kaki. Sad nek’ pješke ide, ne čeka Šebo nikoga, kako će da se nauči drugačije!” kaže Šebif Hudorović.

U trenutcima zaključenja ovog članka nismo uspjeli doći do izjave Oršuša čiji je automobil, prema našim izvorima iz policije, vozio osmogodišnji Đejmsdin.

Razveseli nas klikom:

0 comments