Milanović: ”Presice sazivam da bi mogli reći kako ova Vlada radi barem nešto izvanredno”

Ako se taktika pokaže uspješnom uskoro bi mogli dobiti i ”Izvanredno ministarstvo gospodarstva” te izvanrednu odluku o rasprodaji nacionalnih dobara.

Hmm, ako ministrima u naziv dodamo ''budući bivši'' onda bi ih mogao mijenjati svakog petka, a ne jednom mjesečno ko' neki seljak.
Hmm, ako ministrima u naziv dodamo ”budući bivši” onda bi ih mogao mijenjati svakog petka, a ne jednom mjesečno ko’ neki seljak.

ZAGREB – Premijer Zoran Milanović sazvao je danas jubilarnu desetu izvanrednu press konferenciju na kojoj će javnost obavijestiti o tome što su točno krivo napravili ovog tjedna. I razlozima zašto je to što su napravili zapravo krivnja prošle vlasti.

Ukoliko premijer nastavi ovim tempom vrlo je izgledno da bi u budućnosti redovne tiskovne konferencije mogle postati izvanredne, a izvanredne redovne. Bila bi to samo jedna u nizu izrazito bitnih stvari kojima se čelni ljudi u državi bave. Za kratak komentar ovih navoda upitali smo i naš izvor blizak uredu premijera.

”Nakon što smo apsolvirali finski građanski rat te urbane potencijale Vukovine i Špičkovine, vrijeme je da se pozabavimo drugim relevantnim temama. Koliko točno izvanrednih tiskovnih konferencija treba održati da bi one postale redovne? Sutra očekujemo specijal na temu u Jutarnjem listu i barem 18 minuta drugog i trećeg Dnevnika. Sve drugo bila bi uvrede i dokaz medijskog šikaniranja premijera te omalovažavanja njegovog rada” izjavio je naš izvor koji je poželio ostati anoniman.

Budući da Jutarnji list ne čitamo prije nego se posavjetujemo s liječnikom ili ljekarnikom, odlučili smo sami kontaktirati premijera i uvjeriti se u točnost navoda našeg izvora:

”Ah, Sprdex, vi ste. Ma dobro, tko će vama vjerovati, mogu vam onda slobodno reći i istinu. Presice sazivam da bi se u medijima barem jednom tjedno govorilo kako Vlada radi nešto izvanredno. Možda vam se to čini glupo, ali ja sam premijer i imam pristup informacijama. Zaboga, pa govorimo o narodu koji je Sanaderu dao dva mandata, a evo i nas bez najmanjeg nereda trpi već više od godine dana hahaha. Još 5-6 presica i nema tog kret mislim glasača koji na spomen riječi izvanredno neće pomisliti na Vladu” izjavio je premijer.

Razveseli nas klikom:

0 comments