Znanstvenici vjeruju da je teoretski moguće u anketama biti lošiji od Tomislava Karamarka

Iz Vlade se ne predaju, te najavljuju da će i dalje svojim potezima činiti sve da bi zamijenili Karamarka na dnu.

Skupina engleskih znanstvenika sa Sveučilišta za koje nikada niste čuli, ali nije ni bitno sve dok zvuči ozbiljno, iznijela je šokantne podatke najnovijeg istraživanja. Oni hrabro tvrde da su na papiru uspjeli dokazati da je moguće da netko na anketama stoji lošije od Tomislava Karamarka. Iako, naravno, ovo nije dokazano u praksi, sama pomisao da netko može biti gori od Karamarka uzbudila je duhove na svjetskoj političkoj sceni.

Zavirili smo na dno i susreli uspješnost Linićevih reformi, engleski Ingrid Antičević Marinović i pun Maksimir. Ipak, rečeno nam je, za Karamarkovu popularnost trebamo još kopati.
Zavirili smo na dno i susreli uspješnost Linićevih reformi, engleski Ingrid Antičević Marinović i pun Maksimir. Ipak, rečeno nam je, za Karamarkov rejting trebamo još kopati.

Da podsjetimo, do prije nekoliko godina apsolutni vladar donjeg dna anketa bile su hrvatske pjesme na Eurosongu za koje je glasala jedino hrvatska emigracija. Nakon izbora Tomislava Karamarka za šefa HDZ-a probijene su sve donje granice na anketama. Ono što je prije nekoliko godina bilo nezamislivo u svijetu, sa Karamarkom je postala realnost: biti najgore pozicionirani političar 24/7 iako si oporba u državi koja bankrotira.

“Ne, zaista Karamarko znači revoluciju. Ni Twilight saga nije tako grozno prolazila na anketama. Zbog njega smo skovali pojam “anketnog minusa”. To je teorijska vrijednost u kojoj ste najgori političar u anketi gdje uopće niste ponuđeni kao odgovor. Primjerice da Karamarko bude najgori političar u SAD-u. Zaista smo vjerovali da bi se to moglo dogoditi”.

Ipak, nova teorija engleskih znanstvenika tvrdi da je moguće da se Karamarka teoretski makne sa dna.
“Zamislite situaciju gdje na izbore u koaliciji izlaze Sauron, kao nositelj liste, Darth Vader, Saruman, Voldemort, scenarist “Krv nije voda” i Žarko Puhovski, a da im himnu uglazbi Mladen Grdović. E takva kombinacija bila bi gora od samog Karamarka. Ali ne i od HDZ-a” zaključuje Pat Porter, voditelj ovog istraživanja.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments