SIJEČANJSKA POJAČANJA: Dinamovi skauti u Južnoj Americi otkrili dva talentirana mlada suca

Iz skaut službe saznajemo da sudački dvojac ima izvrstan refleks za sviranje nepostojećih penala te potpuno slijepilo za igranje rukom u šesnaestercu.

Iako je praktički osigurao novi naslov prvaka, Dinamo je već započeo sa preslagivanjem kadra za novu europsku sezonu u kojoj se očekuje još najmanje osam novih povijesnih Dinamovih utakmica. I dok u upravi kluba muku muče kako nedolazak navijača na tribine prikazati napretkom nogometa u Hrvatskoj, skaut služba na drugom kraju svijeta vrijedno traži nove, jeftine akvizicije za Dinamo i, po mogućnosti, za hrvatsku reprezentaciju.

Talentirani je sudac kontrolirao utakmicu od prve minute ostavivši domaćine bez tri igrača i ikakve šanse za pozitivan rezultat.
Talentirani je sudac kontrolirao utakmicu od prve minute ostavivši domaćine bez tri igrača i ikakve šanse za pozitivan rezultat.

Kako eksluzivno saznajemo, Dinamovi skauti još uvijek traže potencijalnog napadača, ali su, sasvim neplanirano, pronašli dva izvrsna mlada suca koja bi mogla sljedeće sezone trčati pašnjacima HNL-a.

Glavni sudac Jonas Robinho (23) i pomoćni Miguel Paraiba (27) sudili su trećeligašku utakmicu na kojoj su Dinamovi skauti gledali napadača, a ugledali sposobne suce.
“Došli smo gledati napadača, a u Zagreb smo poslali snimke sudačkih odluka. Zaista nevjerojatno. Domaću momčad pratilo je 15 tisuća glasnih navijača, a suci su bez imalo razmišljanja svirali potpuno izmišljeni jedanaesterac za goste, te su poništili dva pogotka domaćina svirajući nepostojeća zaleđa. Treći sudac nas nije oduševio, ali ova dva bi mogla biti znatno pojačanje za Dinamo u nastavku sezone” govori nam skaut Gordan Bolković koji je snimke odmah poslao Zoranu i Zdravku Mamiću.

Zoran je oduševljen viđenim, ali spušta loptu na zemlju. “Nećemo još ništa govoriti. Treba vidjeti ostale utakmice gdje je ovaj dvojac sudio, ali za sada smo zadovoljni viđenim. Onakav penal ne bi nam svirao ni Bruno Marić iz Daruvara” govori trener Dinama.

Razveseli nas klikom:

0 comments