KAOS U MAKSIMIRU: Na tribinama se sukobile dvije najveće frakcije BBB-a, oba navijača ozljeđena

Potpuni organizacijski kaos vladao je u popodnevnim satima na stadionu Maksimir kada je dvadesetak minuta prije početka utakmice na tribinama primijećena publika. Kako neslužbeno doznajemo, iz još uvijek nepoznatih razloga na utakmicu su stigli svi navijači Dinama koji su se sredinom drugog poluvremena međusobno sukobili te su obojica ozlijeđeni.


Do sukoba je navodno došlo kada se jedan navijač ustao kako bi upozorio igrača Osijeka da mu je iz stražnjeg džepa ispalo 500 eura koje je dobio prije utakmice te je na taj način zaklonio pogled drugom navijaču na Dinamovu akciju za treći pogodak koji, prema dogovoru klubova, nije trebao biti namješten.

Prema drugoj teoriji, veliki navijački sukob dogodio se kod štanda s kokicama. Jedna frakcija BBB-a, 18-godišnji Janko Bečić, navodno je krenuo kupiti kokice, na što su mu je član radikalnije frakcije dobacio kako bi, da je pravi navijač, s tih 15 kuna kupio šesti pogodak Dinamu.

No, čitava priča još uvijek je obavijena velom tajne jer svjedoka ovog divljačkog obračuna nema. Iz PU zagrebačke su dojavu o sukobu navijača na Maksimiru preusmjerili na Šaljivi telefon, a na nemile scene nisu uspjele reagirati ni uvijek agilne zagrebačke gradske službe jer nikome nije bilo zgodno dolaziti na stadion iz Remetinca.

Uzrok sukoba će tako najvjerojatnije ostati nepoznat, a najpogođeniji čitavom situacijom sami su igrači Dinama koji se sada ozbiljno pitaju imali smisla zbog divljaka na stadionu plaćati svojim obiteljima dolazak na Maksimir iz Portugala.

Razveseli nas klikom:

0 comments