Kako bi se dodvorila Americi Hrvatska otkupila od SAD-a 3 tornada, 10 pijavica, lanjski snijeg i 1 propuh u glavi

Razočarani što je u američkim medijima neprimjećeno prošla Hrvatska suzdržanost za priznanje Palestine kao države, naše ministarstvo vanjskih poslova se potrudilo da naš ugled u toj državi ostane i dalje na visokoj razini, te su od meteorologa iz Amerike po prihvatljivoj cijeni otkupili 3 osrednja tornada, 10 razornih pijavica, GMO obrađeni lanjski snijeg i 1 jako vrijedan propuh u glavi.

Iako samih pijavica imamo na izvoz, iz našeg ministarstva su nam javili da su američke mnogo kvalitetnije, a po cijeni smo ih dobili sa popustom u paketu sa 3 tornada.

Propuh u glavi su nadaleko poznate američke mjere štednje u zdravstvu, kulturi, znanosti i ekologiji. Te povećanje investicija u vozni park ministarstva,te plaće državnih zaposlenika.

Inače ovo je samo nastavak dugogodišnje uspješne suradnje Hrvatske i Amerike koje je započeto uvozom Coca Cole, Mc’Donaldsa, Nato sustava te cjepiva protiv ptičje, svinjske i ljudske gripe.

Nažalost do realizacije nije došlo u pregovorima za otkup 2 zemljotresa magnitude 6 stupnjeva po Richteru (uz kojeg prigodno ide besplatna humanitarna pomoć), jer istoga trenutno manjka u Americi, no čim zalihe budu dostupne Hrvatskoj je obećana prva kupnja.

Kako smo od naših tajnih izvjestitelja doznali Hrvati su bili zainteresirani i za najtraženiji američki proizvod na tržištu, a to je otkup ili bar najam jednog manjeg građanskog rata od Amerike u svrhu borbe protiv nezaposlenosti, te smanjenja broja stanovništva u prenapučenim mjestima. Naime na tisuće novih radnih mjesta bi bilo otvoreno u vojnoj industriji te bolnicama, a da o procvatu posrnulih građevinskih firmi i ne govorimo. Ne treba ni zanemariti veliki marketinški učinak samoga rata kojim bi Hrvatska napokon nakon dugo godina došla na udarne vijesti svih svjetskih medija. No nažalost cijena za rat je bila previsoka, naime Hrvatska nema dovoljno naftnih polja kojima bi to platila, a naša Industrija nafte je ionako prodana Mađarima za puno manje novce. Tako da će ideja o novom ratu ipak pričekati bolje dane, na veliku žalost brojnih nacionalista u našoj državi koji se još nisu pomirili ni da je domovinski rat gotov.

S veseljem i nestrpljenjem očekujemo nove vremenske nepogode (Made in Usa) koje ipak ponosno nose hrvatska imena Ladislav, Marta, Nadan, Olga….a očekuju se da imaju manje razoran učinak

Razveseli nas klikom:

0 comments