Freš treš vol. 3

EKSKLUZIVNO: TONY CETINSKI PONOVNO LJUBI – LINK

cetinski

Mica Kuharica: Džaba mu liposukcija kad se (sudeći prema ovoj fotki) za njega i dalje kao salo oko struka lijepe samo bezveznjače.


3.14 Čić: 
Uf, laknulo mi je. Već sam se zabrinula za Tonija – mjesec dana od liposukcije, a nigdje žena na vidiku. Postojala je opasnost da mu se vrate sve četiri kile koje je skinuo prije negoli skine koju žensku.


Meow: 
Toni se svako malo “zaljubi na prvi pogled”. Valjda zato sada nosi sunčane naočale, kao mjeru predostrožnosti.


Zverka: 
Liposukcija, nova veza… Tony, kad će više novi hit? Evo potencijalnog imena: Bio sam trom, sad sam k’o grom.

ŽANAMARI: SAMU SEBE BIH IŠAMARALA ZBOG NEKIH STVARI U ŽIVOTU – LINK

žanamari

Zverka: Pretpostavljam da je frizura jedna od tih stvari.
Meow: Nažalost sam imala priliku poslušati ovaj intervju na radiju. Na još veću žalost, iskoristila sam tu priliku.


Mica Kuharica: 
I ja bih sebe išamarala jer sam u samo par redaka ovog teksta pročitala sljedeće: pjevačica, Nutella, halteri, trbušni zid, mama i tata, opako donje rublje, šampanjac.

 

žanamari gif

Ali svejedno mi je najveća misterija ovo “pjevačica”jer joj pjesmu/e nikad nisam čula.


3.14 Čić: 
Kaže Žana: “Obukla bih haltere i neko opako donje rublje, pojela teglu Nutelle, pozvala prijatelje i nabavila neki dobar šampanjac, a kosu ošišala u undercut s obje strane i ofarbala se u plavo. To mi je želja.” Sad imam sliku u glavi nje jako čudno ošišane, kako se ždere žlicom u donjem vešu dok ju pijani frendovi gledaju. To su trebali staviti u naslov, koga briga bi li sama sebe zviznula.

 

LOKIN O SUNČANIM NAOČALAMA: KAD IH NOSIM, POSTAJEM FRAJER – LINK

lokin

Mica Kuharica: Odlično, sad može krenuti u osvajanje Lambaše, ostale preduvjete ionako ispunjava: perika, umjetni zubi i pokretljivost amebe. Dolores čuvaj se, sad Duško udara ko muško!


3.14 Čić: 
Duško ti si uvijek frajer! Ne trebaju ti sunčane naočale dok god je frizura postojana.


Meow: 
Duško se toliko stopio sa svojim tupeom, da principe koji vrijede za tupe primjenjuje i na sve ostalo – ne posuđuje ga, jer ga svi zacijelo žene ukrasti, a s njime je također i pravi mamac za žene. Mislim da bi trebao zalijepiti naočale za lice, kao što je učinio i s tupeom, tada će moći biti siguran.
P.S. Moram zalijepiti ovu fotku, oraspoloži me svaki put! Trebalo bi sad i kanarincu nabaviti mini sunčane naočale.

 

lokin2

Zverka: Pitalica! Što je Lokin bez naočala i prepoznatljive lokinice? Zvonimir Hodak.

lokin3

PLANIRA SPAVATI SA STO TISUĆA MUŠKARACA I POSTAVITI REKORD – LINK

spavat

Mica Kuharica: Zašto? Po izgledu bi se rekla da ju je tu misiju odradila već, što će joj još sto tisuća?


Zverka: 
Besplatno? Pa da samo euro uzme, zaradila bi.


3.14 Čić: 
Njeni roditelji mora da su ponosni. Treba moći napraviti kćer ovako tamnog tijela, a ovako bijelog lica. Samo malo se je preračunala, mora naći sto tisuća s fetišom na šarene. Bolje bi joj bilo da ode u kurve vulgaris. Em bi bila plaćena, em mušterija nikad ne manjka.


Meow: 
Netko je shvatio izjavu “nije p**ka sapun da se troši” predoslovno.

 

AVA: TATA MI JE KUPIO TRIKO BEZ HLAČA, OBLAČI ME OD MALIH NOGU – LINK

ava

Zverka: Ček’, nije li njen stari Zadarski Modni Mačak?

ava  gif

Mica Kuharica: Onda joj je mama od malih nogu na talijanskom i latinskom čitala filozofiju starih Grka i učila je svirati harfu.


3.14 Čić: 
Blago tebi Ava uz takvog oca. Moj je meni (dok me uzdržavao) samo davao pare za odjeću i svaki put bi mi rekao: “Evo ti za traperice.” Nikad nije ni ušao sa mnom u dućan, a kamoli rekao da mi neke dobro stoje. Da ne spominjem da bi se vjerojatno i zgrozio da me vidi gologuzu. I sad se ljudi pitaju što sam konzervativna. Kako i ne bih bila uz takvog oca.


Meow: 
Još uvijek se sjećam scene iz Red Carpeta gdje Ava skoro gola paradira i pozira fotografu dok joj vlastiti otac dobacuje kako je seksi. Pridodamo li tome njegove izjave poput one da bi joj za seks u “Velikom bratu” trebalo dati Nobelovu nagradu, postaje jasno kako je to jedan potpuno zdrav odnos oca i kćeri, toliko zdrav i dobar da bi trebao poslužiti kao primjer svima, u školama roditeljstva diljem Hrvatske.
Još mi je draža Avina izjava kako njen tata uživa kupovati krpice, dok je ona više tip koji troši na knjige, izložbe i sve što ima veze s kulturom. Možda bi je netko trebao spojiti s Pišekicom, prava je rijetkost naići na tako kulturne i inteligentne jedinke.

 

 

NJEŽNO PRIJATELJSTVO DIKANA I KALIOPI – LINK

dikan

Meow: Laž, ne bi Dikan nikad bio s njom u vezi! Diki ima kriterije, nije on bilo tko pa da dejta s tamo nekom starom 46-godišnjom kokom, ipak je on macan u najboljim i najpotentnijim godinama.


3.14 Čić: Ne Kaliopi. Neeeeeeeeeee! Pa kud s puno mlađeg muža na đuturuma?!


Zverka: 
Primijetila sam kako naši mediji obožavaju sintagmu nježno prijateljstvo. Što im to znači, ne znam. Znam samo da mi Dikan na slici izgleda kao samozadovoljni vilenjak.

 

dikangif

Mica Kuharica: Zverka, e ovo je nježno prijateljstvo:

dikan3

Razveseli nas klikom:

0 comments