Freš Treš vol. 5

Objavila zaruke sa sinom svoje majke, ali nije incest!LINK

bobbi-kristina-2-300

Mica Kuharica: Ovo zvuči kao meksička sapunica. Fali samo da Christina otkrije da je taj Nick zapravo njen ujak ili još bolje njena davno izgubljena sestra blizanka koja je promijenila spol te da Whitney uskrsne i pojavi se živa i to kao krsna kuma male North West. Ipak, nek’ se djeca vole, najjača je bratska ljubav, kažu.

3.14 Čić: Koja uzorna obitelj. Svi se vole, svi skupa se drogiraju i svi žive na tantijemama pokojne Whitney.

Zverka: Lijepo je kad se biološka i gotovo posvojena djeca slažu. Doduše, ovi bi se trebali malo manje slagati.

 

Katarina Rautek: ‘Ja imam najbolje noge na estradi, definitivno’LINK

ft katarina

Mica Kuharica: Istina, ima dobre noge. I neka si to ponavlja svaki dan kao mantru, gledajući se u ogledalo jer treba joj nešto što će je držati na životu, neko pozitivno mišljenje o sebi, s obzirom da pjeva u E. T -ju. Godinama.

3.14 Čić: Evo ja bih se rado mijenjala s tobom, Katarina. Moje noge su samo najduže među grumpyčkama. Nit lijepih nogu, nit velikih sisa, nit male guzice, … , jadna ti sam! Nemam ama baš nikakve šanse postati pjevačica Electro Teama jednog dana.

ft katarina2

Zverka: Ne vidim vezu između estrade i izgleda nogu. Između estrade i širenja nogu – to mi je jasno.

Meow: Svaka čast Kate. Kome treba pamet pored dobrih nogu? Šteta što i ja nemam dobre noge pa moram raditi i biti pametna da bih nešto zaradila.

 

Petra Nižetić uskladila piercing na pupku s bojom kose LINK

ft petra

Zverka: Bilo bi divlje i totalno otkaceno da nije uskladila piercing s bojom kose. Ovo je ziheraska kombinacija.

Meow: Bojim se i pitati koje joj je boje intimna frizura. Trendseterica i stručnjakinja kakva jest, sigurno nije propustila tako bitan detalj.

Mica Kuharica: Hodajuci kolaž modnih katastrofa. Izgleda kao Kurt Russell u pubertetu koji se fura na Cher, Lepu Brenu s početka karijere, Barbie i ušlagiranog Dadu Topica. Ili jednostavnije rečeno, izgleda kao muževnija verzija svog brata Luke Nižetića.

3.14Čić: Predlažem da osnujemo udrugu koja će skupljati sredstva za nabavku ogledala Petri Nižetić.

 

Justina Biebera slava potpuno pokvarila – urinirao je nadomak toaletaLINK

ft justin

Mica Kuharica: Urinirao, asti vijesti, kao da je onanirao u najmanju ruku. Bolje i u kantu nego u sudoper, kao jedan moj poznanik, koji čak ne bude ni pijan tijekom akcije urinacije u sudoper. Jedino me malo muči ovo talentiran u naslovu, jel’ to znaci da zna si ga držati sam bez pomoći tajanstvenog prijatelja iz članka?

Meow: Svaka čast maloj, još nikad nisam vidjela da žena uspješno urinira stojećki. Doduše, nikad nisam ni čula da se neka cura zove Justin.

3.14Čić: Nije mi jasno što je uopće prošetao do te kuhinje. Mogao je vadit se na kartu zvijezde i lijepo na sred restorana obaviti svoje. Ako nije baš htio da vide, mogao je ,onako nonšalantno dok sjedi za stolom i stoljnjak ga sakriva, popišat se (al’ bi doduše morao paziti da frendu ne popiša noge). Ako iole valja restoran, ima onaj lijepi debeli tepison koji upija k’o močo krpa.

Zverka: Tko je taj talentirani 19ogodišnjak? Ja vidim samo tinejdžera sa problemom inkontinencije i prijatelja upitne seksualnosti.

 

Kim Kardashian odustala od mijenjanja pelenaLINK

ft kim

Meow: Kim, lako tako, ne bih se ni ja žalila da mi tako bude. Reci, gdje moram poslati kućni erotski video kako bih postala uspješna i uzorna žena poput tebe?

Zverka: Mogla bi Noćna dadilja i Kanyea izdajati. Kim, ja bih na tvom mjestu pripazila.

3.14Čić: Ne da joj se ustajati po noći nahraniti dijete, ne želi mijenjati pelene… Već vidim da ćemo o njenim tegobama majčinstva čitati češće nego o liposukciji Tonija Cetinskog.

Mica Kuharica: Pa dovoljno što ju je rodila, još da ju i presvlači, ain’t nobody got time for that!

ft kim2

A i normalno da mala puni pelene kao sumanuta, ako je na mater, tj. na njene gabarite.

 

I za kraj ovotjednog Freš Treša dijelimo s vama uradak propale dječje zvijezde Coreyja Feldmana. Nismo sigurni jel’ ovo trebala biti hit pjesma, homage Michaelu Jacksonu i Victoria Secretu, ili pak nešto treće.

Razveseli nas klikom:

0 comments