Biču glavni glumac u Brzi i žestoki 7

A več san van ranije tija pisat kako san iša u kino gledat brze i žestoke, najbolji film, ali nisan stiga jer san ima prišnijih tema zadnjih dana. Ma i bolje jer čete sad ćut šta mi se desilo u medžuvrimenu.

Inače ja slabo iden u kino, samo kad mi pićka neče da da odma pa je odveden tamo jer van iman jednu predobru bazu. Znaći kad mi pićka neče da da ja sanjon u kino i kupin one velike kokice i dok ona ne gleda probijen rupu doli na dnu i protran unutra Kanu junijora ahahahahahhahaha i onda kad poćne film ja ženskoj ponudin kokice i ne prođe ni trideset sekundi da ga ne uvati ahahahahahahahhahha. A bože moj digod se koja naljuti šta če ima svakakvih časni danas sve to glumi glumu ali takve ja odma pošaljen doma piješke a večini to bude sipatično eto ako nevirujete provajte iduči put kad neku pićku u kino odvedete. Jebat čete krst na usta noge u vatru ako lažen.

Nego da se vratin na priću ovi put san van u kino iša sa biberon. To van je bilo ono kad san doli u brelima riješija autobus ćeških manekenki o tome san van pisa več i ništa sija ja tada u auto a pošto san od brela do sinepleksa doša za pet minuti film mi se ćinija ka reklama za autoškolu ahahahahhahahahaha. I ništa došli ja i biber u kino, uzeli dvaest karata da i on more komotno sist ahahhahahahahahahahhahah da dvadeset karata i počeja film a bogte svaka ćast svima ali ako je ono kako voze u filmu brzo onda biberova sestra ima anoresiju ahahhahahhahah. A prije mi taj film bija dobar jel san bija mladži biče a sad brate kad ja od nula do sto potegnen za dvi sekunde sa mojon kockon ovaj film mi pari ka usporena snimka al bar ima dobrih pićaka.

I ništa ljudi moji počeja se ja dosadživat i govorit naglas kako je film sranje kad zamisli ti lole neki lik bija sa curon i poćeja mi govorit psssst ka da umuknen a kažen ja: to san ti materi sinoč govorija da te ne bi probudili ahahahhahahahahahahhaha. A on meni da san seljaćina najobićnija a ja se diga i tinta ga dva puta šakon uglavu da su mu se oba oka zatvorila i kažen: eto ti više ništa neš vidit od ovog jadnog filma. Još san ti i uslugu napravija hahahahahahahahahahahah. Odvela njega cura ća a meni opet postalo dosadno pa san zaspa. Kad san se probudija nisan zna jeli svi iđu ča jer je gotov film il je biber opet prdnija ukinu ka inaće ahahhahahahahahahaahahahaha.

Uglavnom prošlo deset dana a zvoni meni mobitel kad ko redatelj brzi i žestoki ni manje ni više. Kaže, slušaj kane care ti znaš da smo film snimali prema tebi a kažen ja: šta, biče ste me snimali kako vozin biciklu u petom osnovne pa ste onako spore trke snimali ahahahhahahahahha. Kaže on izvini Kane care ža mi je šta se tebi nesvidža i još kaže da ako mogu dođen do beča ako bi glumija u brzi i žestoki sedan. Kažen ja, eto me za uru smije se on da di za uru kaže nije ti ovo film. Kažen ja: a e bogati, nije to vaše govno od filma koje se triba zvat: Spori i jadni zato ikažen eto me zauru. I ništa sija ja u kocku uvatija trista na autocesti pa san mora upalit NOS da me malo uspori ahahhahahahah. I doša ja gori vata se režiser za glavu a tamo bija i oni seljak Vin Dizel sa nekin pićkama. Sta se on nešto kurćit jer je odma vidija da san nabildaniji i sta nas redatelj mirit kaže: nemojte se vi čete bit kolege u filmu. Kažen ja, slušaj ovako: Prvo da ovaj jadnik išta vridi nebi se preziva Dizel jer sve šta je dizel je prejadno i sramota je da neko sa takvin prezimenon glumi u ovakvon filmu tako da neču ja glumit ako če ovaj. A redatelj šta če nije mu svejedno al ga je isto odjeba tako da san dobija glavnu ulogu u novon filmu.

I ništa zamolija me redatelj da van ne govorin radnju al prije me odveja do garaže da mi pokaže koja ču auta vozit kad tamo moj sinko micbišija,tojota i formula od po iljadu konja. Kaže on: Lane care, ovi ti idu po pesto na sat. Kažen ja: odlično to ču onda vozit kad bude niša na golf pa mi bude triba auto za vozit između rupa hahahahahahahahahhahahaha ima samo jedan auto kojega če Kane vozit u novom filmu samo šta čete tribat kupit one kamere šta usporavaju sliku da bi me mogli snimit pitajte splicku policiju ahahahahhahahahahhaahaha.

Razveseli nas klikom:

0 comments