Djevojci se pokvario fotoaparat na mobitelu pa prekinula ljetovanje

”Okupati se bez da me itko vidi? To mogu i u kadi” izjavila je potištena djevojka.

Iako joj je zbog pokvarenog fotoaparata ljetovanje uništeno, Sanja ipak može biti zadovoljna uspješnom prezentacijom novog piercinga na pupku
Iako joj je zbog pokvarenog fotoaparata ljetovanje uništeno, Sanja ipak može biti zadovoljna uspješnom prezentacijom novog piercinga na pupku

HVAR – ”Tragedija je možda malo preteška riječ, znam ljude koji su gubili i bliže članove obitelji, ali nije ovo daleko od toga” riječi su kojima je mlada Zagrepčanka Sanja Ivanović opisala gubitak svog fotoaparata koji joj ponekad služi i kao telefon.

Sanja i njen smartphone spojili su se prije nešto više od sedam mjeseci i od tada su nerazdvojni. Ona je svaki dan otkrivala nešto novo o njemu, a kad bi osjetila da veza zapada u monotoniju preko ebaya bi mu naručila novu masku i ljubav je ponovno cvjetala. U petom mjesecu upravo je preko svog smartphonea dogovorila odlazak na ljetovanje s četiri najbolje prijateljice dok je sjedila s njima na kavi.

U početku su stvari djelovale idilično. Sanja je svako jutro depilirala noge te se uslikala svaki dan na novoj plaži pazeći da se u kadru nađe i koktel prepun boja te knjiga koju se pravila da čita.

Petog dana ljetovanja Sanja je s prijateljicama krenula na vožnju tzv. bananom, a čak je uhvatila i wireless signal iz jednog od obližnjih kafića što je brzinu objava slika na Facebooku trebalo povećati sa standardnih 6 na čak 14 u sekundi.

”Ja sam stajala u brodu i krenula sam uslikati kako se Marija, Ana i Tena uspinju na bananu kao slučajno izbacujući u prvi plan svoje najjače adute. Marija sise, Ana guzu, a jadna Tena kosu i oči. Uzela sam mobitel i krenula slikavati kad ono – ništa. Aplikacija se nije mogla pokrenuti! U prvi tren sam pomislila da mi se ispraznila baterija jer sam taj dan uslikala već 11 slika i obavila poziv no to je ispraznilo samo 79% baterije. Tada sam shvatila da je moje ljeto gotovo” govori neutješna Sanja.

Budući da fotoaparat nije proradio ni nakon što je restartala uređaj, mlada Zagrepčanka spakirala je kofere i zaputila se natrag u metropolu. Hoće li par preživjeti prve trzavice u vezi ostaje za vidjeti, ali indikativno je da je Sanja za vrijeme petosatne vožnje prema Zagrebu jedva 572 puta izvadila mobitel iz torbe kako bi se spojila na Facebook.

Razveseli nas klikom:

0 comments