UKAZANJE U KNINU? Djevojka tvrdi da je vidjela političara nakon proslave dana Oluje

– Ma kakvo Međugorje, kakav Lourdes. Ovo je, ovo je, ne nemam riječi. Za čudo se uvijek nekako nadaš da se može dogoditi, ali ovo… – još uvijek vidno šokirana vašem novinaru događaj koji bi mogao promijeniti svijet koji znamo prepričava Kninjanka Anica Ledić.

Ova 27-godišnjakinja, naime, tvrdi da je rano jutros ispred kninskog kafića “Oluja ’95” vidjela pravog pravcatog političara.

– Naravno da nisam mogla vjerovati. Izgledao je kao političar, ali teško je procijeniti iz daljine, možda je bio i kakav pošten čovjek. Jedno vrijeme sam ga promatrala, a onda sam odlučila da moram saznati istinu. Prišla sam mu bojažljivo i upitala ga za mišljenje o fiziji radioaktivnih izotopa osiromašenog urana u vakuumu istočno od Plutona, na što me blijedo pogledao, ali kad sam izvadila kameru počeo je pričati kao da zna o čemu govori. Nema sumnje, bio je to hrvatski političar – kaže Anica koja ni sama ne zna što je ova vrsta radila toliko daleko od matičnog jata izvan tradicionalnih sezonskih migracija.

– Knin i Sinj u kolovozu, te Vukovar u studenom. Kretanja vrste politicus croatiensis dobro su istražena i do sada nismo imali zabilježen slučaj izdvojenih jedinki koje, ne dao Bog, posjećuju gradove za koje tvrde da su simbol Hrvatske čak dva puta godišnje. Ne, jednostavno ne postoji objašnjenje za takvo nešto, Sabor danas ne zasjeda, nema razloga da političari bježe iz Zagreba – izjavio je za Sprdex poznati hrvatski politolog Vlatko Gjenero koji zaključuje kako se pojava političara u Kninu na bilo koji dan osim Dana Oluje može objasniti isključivo ukazanjem.

Nakon što se vijest proširila medijima, u Knin su počeli pristizati i prvi hodočasnici što je također prvi put od samostalnosti da su u ovom gradu nakon proslave Oluje zabilježeni tragovi života.

Razveseli nas klikom:

0 comments