Umjesto pornićem, Blanka Vlašić karijeru pokušava oživjeti pričama kako je pronašla vjeru

Šuška se da je Blanka kratki tečaj “Kako koristiti vjeru u medijskim istupima” odslušala kod fra Igora Štimca.

Loši rezultati i učestale ozljede posljednjih su mjeseci Blanku Plačić udaljili od sjaja televizijskih reflektora. “Na sreću” reći će oni zlobnici kojima je bilo neugodno u inozemstvu reći da su iz Hrvatske samo radi pobjedničkog plesa naše skakačice u vis koja nikada nije oborila svjetski rekord.

Svojevremeno su Blankine Suze bile treća po veličini rijeka u Dalmaciji.
Svojevremeno su Blankine Suze bile treća po veličini rijeka u Dalmaciji.

Upravo zbog tog jednog centimetra tužna je Blankina priča. U najboljim danima suzama je punila olimpijske bazene, a novinari su zbog nje na presice dolazili sa kamerama namijenjenim za snimanje ispod vode.

“Eto, nemam posla, ali ne plačem. Nekada bude teško, ali onda se sjetim kako je cijelu karijeru Blanki Vlašić. E pa jebo život  bez svjetskog rekorda, prosti mi Bože što psujem ali došlo mi” žali našu olimpijku Josipa Katavić, dvadesetdevetogodišnja nezaposlena samohrana majka troje djece koja svakog dana zahvaljuje Bogu što nema probleme koji muče Blanku Vlašić.

Da nesreća nikada ne dolazi sama, osim što nije uspjela oboriti svjetski rekord, Blanka se naposljetku i ozlijedila što ju je maklo od voljenih televizijskih reflektora.

“Slava je ovisnost i jasno je da je ljudi pokušavaju povratiti jednom kada je izgube. Naravno, žene to najčešće rade slučajnim objavljivanjem pornića. Ovo sa pronađenom duhovnošću, nemam pojma, to je nešto novo” čudi se Blankinoj metodi dolaska u žižu javnosti jedan naš sugovornik, novinar Storya, koji voli reči da je svojim člancima pokopao desetak karijera od čega je svakako najpoznatija ona Ivane Plechinger.

“Pa kako to sad odjednom kaže da je nakon tri dana plakanja otkrila vjeru? Koliko se isplakala oko svjetskog rekorda, trebala je do sada pedeset puta otkriti vjeru” čudi se naš sugovornik vise tužan nego ljut zbog činjenice da ni nakon desetak godina bavljenja trashom i hrvatskim zvijezdama ne može shvatiti Blankinu metodu povratka u medije.

Komentar smo pokušali dobiti sa viših istanci, ali nam je glasnogovornik za zemaljsku javnost rekao da ne zna ništa o tome kako je Bog pomogao da Blanka i dvije natjecateljice s kojima se držala za ruku završe na prva tri mjesta. “Ne znam, možda zbog toga što i nema nego desetak natjecateljica pa ni matematičke vjerojatnosti nisu male. Usto, Bog je u posljednje vrijeme zauzet događanjima u Siriji pa ne stigne intervenirati u žensku atletiku” rekao nam je naš izvor na Nebesima te dodao da od sporta Bog najviše voli gledati HNL koji je najgore što je stvorio nakon kroksica, Hitlera i narodnih poslovica.

Razveseli nas klikom:

0 comments