NIJE ŠTEDIO: Dobitnik prošlotjednog Jackpota od osam milijuna kuna djevojku počastio kokicama u kinu

Kokice je platio na licu mjesta, ali je kinu ostao dužan 100 000 kuna za veliku Colu.

U kratkoj terenskoj anketi naše smo sugrađane pitali što bi napravili da dobiju Jackpot od osam milijuna kuna. Preko devedeset posto njih odgovrilo je da bi novac potrošili na raskidanje ugovora s T-comom, što nas je prilično zbunilo jer smo postavili pitanje što bi napravili da dobiju samo osam milijuna kuna, a ne da dobiju čarobni štapići ili postanu direktor Hrvatske gospodarske komore. Slični, egzistencijalni i nerealni odgovori bili su i kod drugih sudionika ankete.

U SAD-u je već sad moguće izvršiti zamjenu grama zlata za gram nezasoljenih kokica.
U SAD-u je već sad moguće izvršiti zamjenu grama zlata za gram nezasoljenih kokica.

S druge strane, da zbilja zna uživati u životu pokazao je prošlotjedni dobitnik Jackpota od osam milijuna kuna, Zagrepčanin koji je želio ostati anoniman. On je, sinoć, kako ekskluzivno doznajemo, djevojku izveo u kino.

-Rekao sam mu da je to ludost i da pričeka srijedu kad su karte na popustu. Ali tek kad mi je poslao sliku kokica, zanijemio sam od šoka –  priča nam prijatelj rasipnog dobitnika koji je otprije znao da je njegov prijatelj sklon lakom rasipanju novca. – Znao sam da će dio novca uludo potrošiti. Mislio sam da će možda otvoriti neki obrt pa milijun kuna potrošiti na pokrivanje minusa i plaćanje poreza za pola godine. Ipak, ni u ludilu nisam mislio da će u kinu naručit velike kokice.

Marta Radić sretna je djelatnica kina koja je primila narudžbu. – Često se pročuje priča kako je neko negdje naručio velike kokice, ali to vam je kao projekti Vicenca Blagajića- nikad ništa od toga – uzbuđena je Marta koja je isprva mislila da se mladić šali. – Kad je ponovio da želi dvoje velike kokice na brzinu je u kompjuter uguglala slike najbogatijih ljudi na svijetu gdje nije vidjela njegovu sliku. – Krenula sam guglati najveće rasipnike novca na svijetu, ali izbacivalo mi je samo hrvatske biskupe. U međuvremenu je mladić postao nestprljiv. Izvadila sam posudu za velike kokice i nasula mu. Platio je u kešu – priča djevojka i dodaje kako mladić ipak nije imao dovoljno novca jer je naručio i dvije velike Cole.

Na kraju smo uspjeli doći i do izjave bivšeg milijunaša. – Ne žalim ni trenutka, ovo je prilika koja se dobiva jednom u životu. Ipak, moram priznati da sam malo zatečen dugom jer sam mislio da je subota. Tada su kokice i Cola u kompletu dvadeset posto jeftiniji, pa koštaju samo tri milijuna kuna. Nažalost, tek sam na računu vidio da je nedjelja.

Kokice i Cola u kinu delicija su koju, prema procjenama svjetske banke, može priuštiti tek jedan posto stanovništva svijeta. Veliki skandal izbio je prošle godine kada je direktor NASA-e sav proračunski novac namijenjen misiji na Mars potrošio na srednje kokice i nachose, što je odgodilo put na susjedni planet najmanje za trideset godina. Sam Roman Abramovič često zna reći da se između kupnje Chelseja i odlaska u kino premišljao godinama, ali da je na kraju ipak izabrao jeftiniju opciju.

Razveseli nas klikom:

0 comments