Kolinda Milanovićevo odbijanje popratila statusom: “Čekala sam kao žena, kao žena zaljubljena…”; Milanović odgovorio Balaševićem “Swe prave su ljubavi tužne”

Najpoznatiji hrvatski tinejđerski par, arogantni Zoran i kraljica mature Kolinda, ušli su u novu fazu burne veze zbog čijeg se iskrenja cijela škol…ovaj Hrvatska podijelila u dva tabora. Nakon što su se upoznali pred nekoliko mjeseci, Zoran i Kolinda su, kao pravi pubertetlije, odbijali jedno drugo. Sada su već postali adolescenti pa je bilo samo pitanje kada će pasti prva kava.

„Zoran se uvijek družio u društvu svojih glupavih prijate… mislim ministara, a Kolindu je uvijek ismijavao. Čas joj je ružna frizura, čas prešminkane trepavice, čas nema pojma Ustav“, priča nam Zoranova razredna drugarica Vesna koja dodaje da je otpočetka mislila kako se Kolinda Zoranu sviđa.

„Znam to jer me zadnjih mjeseci stalno pitao je li Kolinda preselila na Visoku, na koju će Kolinda paradu povodom 20 godina Oluje i slično“, dodaje Vesna.

No, kako saznajemo od ljudi bliskih hrvatskim Romeu i Juliji, Zoran je, kao pravi kavalir, čekao da dama povuče prvi potez. Što je i dočekao.

„Nema mi nikoga doma, dođi na kavu kroz jutro xDxD“, poslala je Kolinda Zoranu jučer što nam potvrđuje jedan Zoranov prijatelj koji ima šifru njegovog profila. No Zoran nije otišao, a još ne znamo zbog čega. Neki smatraju da je arogantni Zoki zapravo kukavica koji se boji što će drugi reći nakon svega što je pričao o njoj.

Koliki su razmjeri ove sapunice možda najbolje svjedoči Kolindin status: „Čekala sam kao žena, kao žena zaljubljena, na te ja…“ koji je u samo pola sata uhvatio preko 400 lajkova, što je za sto više nego kada je prije mjesec dana kraljica mature stavila sliku na kojoj miče bistu bivšeg ravnatelja škole.

Zoran je, pak, na svom profilu promijenio cover sliku u sliku lampe na kiši popraćenu Balaševićevim stihovima „Sve prave su ljubavi tužne“, iako je negirao da se to odnosi na Kolindu.

U cijeloj priči je, čini se, najbolje prošao Tomislav, Kolindin kolega iz klupe sa satova povijesti koji je jutros umjesto Zokija otišao na kavu kod Kolinde.

„Ti si snaga što mi vraća vjeru u ljude, ti si sunce što mi kožu crni, ti si moja devedesetprva, ti si kora crnog kruva, ti si Šator kada pada kiša, ti si štit od crvenila i Juga. Ti si moj BFF forever <3“ napisala je Kolinda postavši sliku sebe i Tomislava na što je Zoranov prijatelj Branko za vrijeme dopunske nastave iz matematike komentirao „Friendzoned“.

foto: index.hr

Razveseli nas klikom:

0 comments