Nakon stepenica koje ne vode nikamo, otkrivena i Vlada koja državu ne vodi nikamo

Na putu prema nigdje s aktualnom Vladom, hrvatski građani sresti će i monologe Tomislava Karamarka.

Poetično nemaštoviti hrvatski mediji danas su još jednom mogli iskoristiti dobri stari klišej „toga ima samo kod nas“, nesvjesni da valjda svaka balkanska država jednakom frazom započinje neobične vijesti. Tako su, nakon prošlogodišnjeg tunela nad Omišem koji ne vodi nikamo, novinari na Mljetu otkrili stepenište koje završava u šumi.

Zadnjih par godina i karijera Nicolasa Cagea vodila je nigdje, ali tamo nije došla jer je u međuvremenu skrenula u potpuni besmisao.
Zadnjih par godina i karijera Nicolasa Cagea vodila je nigdje, ali tamo nije došla jer je u međuvremenu skrenula u potpuni besmisao.

Ipak, u popodnevnim satima odjeknula je vijest kako je otkrivena nova, još veća stvar koja ne vodi nigdje. Iako se isprva sumnjalo da je Antoniji Šoli netko napokon objasnio da njena glazbena karijera ne vodi nigdje, naposljetku se doznalo da je stvar puno puno veća.

– Iako još nema službene potvrde, navodno je najzad dokazano kako politika aktualne Vlade državu ne vodi nikamo – govori nam izvor s Markova trga koji dodaje kako su u Vladi zadovoljni ovakvim razvojem događaja jer su, priznaju, svi njihovi gospodarski pokazatelji do sada pokazivali da državu vode u bankrot.

Vijest da državu ne vode nikamo hrvatski ministri primili su savršeno mirno. Većina ih je zadovoljna što će nikamo otići u novim Audijima. Ministru Liniću vijest da je on najzaslužniji što Hrvatska ide nikamo dostavili su speleolozi na dubini od tisuću metara gdje je išao u službeni posjet hrvatskom bruto društvenom proizvodu koji se ministru požalio da će, ako nastavi ovako padati, uskoro prestići popularnost Tomislava Karamarka i izbiti u Australiju.

Vijest da ne vodi državu nikamo jedino još nije primio premijer Milanović kojemu stručnjaci u ovom trenutku razbijaju s lica četvrti sloj ega, nakon čega ih čekaju još dva sloja bahatosti prije nego ga obavijeste kako će Hrvatska biti prva zemlja koja je došla nigdje.

Razveseli nas klikom:

0 comments