Iz šatora počeo izlaziti bijeli dim, mediji pišu da imamo novog ministra branitelja, šatoraši negirali: Samo pripremamo vatru za pečenje

Grupa novinara koja kampira u novinarskom naselju nedaleko Šatora u Savskoj jutros je objavila kako je iz središnjeg dijela šatora počeo izlaziti bijeli dim što je, objavili su mediji, znak da imamo novog ministra.

„Taman sam se probudio i prošetao do šatora arheologa da vidim jesu li imali kakvih uspjeha. Oni, naime, vrše arheološka istraživanja i iskapanja ne bi li otkrili u kojem je točno povijesnom razdoblju dignut Šator i tako možda shvatili razloge prosvjeda koji traje oduvijek, a da mu nitko više ne zna razlog“, govori nam jedan novinar koji je malo skrenuo s teme.

„Čim sam vidio bijeli dim, odmah sam zvao u redakciju. Nažalost, većina ekipa radila je na scenariju za novi poljubac Rozge i Hausera, ali vijest o novom ministru ipak je netko objavio“, dodaje novinar.

Iz Šatora pak sve demantiraju. „Nije istina da je izabran novi ministar, ne znamo ni o kakvom bijelom dimu ništa. Naprosto smo naložili vatru za pripremit janjce i odojke kao svako jutro. Zašto je dim bio bijel, a ne crn, ne znam, možda zato što više nemamo Titovih slika za potpaljivanje vatre pa je i dim čist i bijel bez tog zlotvora“, rekao nam je izvor u Šatoru.

Podsjetimo, ratni veterani prosvjedovali su protiv ministra Matića, a njih je podržavao HDZ koji je rekao da ima rješenje za njihove probleme. Ipak, dolaskom na vlast pokazalo se da HDZ nema ni poštenog ministra, kamoli ikakvo rješenje za probleme. To možda najbolje dočarava vic kojeg je jučer Đuro Glogoški ispričao okupljenima.

„Donese HDZ-ov kandidat za ministra branitelja potvrdu o nekažnjavanju…“, započeo je pričati Glogoški nakon čega od salvi svijeha vic nije dovršen.

Autor: J.S.

Razveseli nas klikom:

0 comments