Dinamovci u čudu: “Utakmica otkazana jer na terenu nije bilo protivnika? Pa protiv Lokomotive nam je tako svaki put”

Nakon otkazanog derbija 16. kola Hrvatske nogometne lakrdije tenzije su visoke na sve strane.

„Koliko je atmosfera užarena dovoljno govori podatak da je Mamić svim novinarima koji budu pisali plaćene članke protiv Hajduka ponudio veće premije nego onda kada je trebalo pisati da Sammir mora u reprezentaciju“, govori nam jedan kolega novinar koji je želio ostati anoniman.

U Dinamu su bijesni koliko na Hajduka, toliko i na odluku da se utakmica ne odigra.

„Mi ovo nikada nismo doživjeli. Sve smo organizirali, a onda je utakmica otkazana“, grmio je Tomislav Svedina koji se predstavio kao Dinamov direktor na što je pola press konferencija popadalo od smijeha jer su mislili da je riječ o šali.

„Je li znaju u Hajduku i HNS-u koliko ovo sve skupa košta. Te platit suce, te isprintat trideset tisuća listova sa imenima ljudi kojima se zabranjuje dolazak. Pa mi prije svake utakmice deset tonera za printer potrošimo samo na zabrane. A tek navijači koje Zdravko plaća. Je li vi mislite da je to besplatno!?“, urlao je Svedina kojemu ni najmanje nije jasno koji je problem što na terenu nije bilo protivničkih igrača.

„Pa koje je to pravilo koje nalaže da na terenu moraju biti protivnici? Pa kad igramo sa Lokomotivom također nemamo protivnika na terenu, ali ipak se utakmice igraju regularno“, grmio je Svedina dodavši kako je ista situacija kada se igra protiv Rijeke, Osijeka, Varaždina, Šibenika, Slavena i još nekoliko desetaka klubova po Hrvatskoj.

Današnji neodigrani derbi ipak će ostati upamćen kao veliki dan za hrvatsku nogometnu močvaru.

„Svojim odlukama, propisima, takozvanim zakonima, lopovlukom i sličnim stvarima već dugi niz godina radimo na tome da na Maksimir više ne dolaze navijači. Ipak, da ćemo uspjeti u tome da nam, osim navijača, na stadion ne dođu igrači, e time se malo koji klub na svijetu može pohvaliti“, na odlasku nam iz Mamićeve guzice viče jedan djelatnik HNS-a, ali nismo uspjeli ustanoviti o kome se radi jer je unutra bila poprilična gužva.

Dodajmo još i ovo da će Hajduk Dinamu morati nadoknaditi gubitak zbog činjenice što su morali vratiti novac koji su dobili od ulaznica.

„Nema problema, sutra ćemo im uplatiti tih sedam kuna“, kratko nam je telefonski priopćio Marin Brbić.

Razveseli nas klikom:

0 comments