Milanović o nečestitanju Kolindi: “Glumi uvrijeđenost, a rođendan na Facebooku čestitala mi je sa “SR””

Nakon što su mu dva dana šokiranu bradu vraćali u normalan položaj, hrvatski premijer Zoran Milanović konačno se oglasio o pobjedi Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima. Iako se isprva sumnjalo da je premijer zbog najnovijeg povećanja ega počeo kružiti oko Sunca, pokazalo se ipak da je razlog dvodnevne medijske šutnje mnogo ozbiljniji.

Aktualna predsjednica, čije će postojanje ovim tempom uvažiti krajem 2037. godine, premijera je, naime, smrtno povrijedila još u listopadu.

– Postoje neke stvari koje su dio osnovne političke i ljudske kulture. Nije ni čudo da Karamarkica, da rekao sam Karamarkica, toga nema kada znamo iz koje stranke dolazi. Sada glumi uvrijeđenost, a rođendan na Facebooku mi je čestitala sa “SR”. O tome da mi je jednom lajkala profilnu staru 4 godine i nakon 20 minuta unlikeala. Znači gleda me, a kao ne vidi me. Eto, sada zna kako je to” u razgovoru za Sprdex izjavio je premijer, a na naše pitanje planira li na poziv predsjednice sazvati tematsku sjednicu Vlade tek je kratko poručio:

– Ha, planiram. U dvije godine ostao sam bez pola ministara i cijelog ugleda. Da, uvijek planiram. Poznat sam po tome. Zoran Miplanović.

Hej, zgražaš se što Milanović nije čestitao Kolindi, a u isto vrijeme si bio na Sprdexu bez da si nas lajkao na Facebooku? Brzo to ispravi, daj nam svoj lajk, pritisni OVDJE!

Razveseli nas klikom:

0 comments