SUZE U KUĆI VELIKOG BRATA Obitelj Vasić neutješna nakon Dinamove pobjede: Mamić sada negdje slavi, a mi u Big Brotheru

Dok su Dinamovi igrači u posljednjim minutama utakmice protiv Arsenala grčevito branili jedan gol prednosti prava drama odvijala se nekoliko stotina kilometara istočnije. Kako je poznato, u tajnom dijelu Big Brother kuće već desetak dana boravi obitelj ciganskih svirača koja je, zajedno s još desetak svirača kurcu, u kuću Velikog brata ušla zbog primamljive novčane nagrade od 100.000 eura.

– Dugo smo Rada i ja razmišljali treba li da idemo u kuća. Sto hiljad evra je mnogo novac, ali nisam znao kako ću da se naviknem da živim u jednoj kući sa 15 ljudi koji mi nisu deca – u srijedu kasno navečer uplakani Rade Vasić pričao je Big Brotheru razloge ulaska u kuću, preklinjući ga da ga iz nje pusti.

Rade je, naime, netom prije saznao da su, iz ljudima nepoznatih razloga, nogometaši Dinama pobijedili Arsenal u Ligi prvaka.

– Sto hiljada evra!? Brate, šta će mi sto hiljada evra? Toliko Zdravku ispadne iz džepa dok mi ide da napuni harmonik! Pusti me brate vani, molim te. Dinamo slavi pobedu u Liga prvak, to će milijoni da se dele, javljaju mi braća iz Madrida da su Modrića već dva puta videli na bankomatu… – gotovo jecajući kumio je Rade.

Do zaključenja ovog teksta nismo dobili informaciju o tome jesu li iz produkcije Big Brothera uslišali želju Vasića, no, prema svemu sudeći, popularna obitelj ipak ostaje u kući velikog brata, a ne velikog tate.

Za kraj, dodajmo i kako je zbog Dinamove pobjede održana i poveća proslava u Udruzi sportskih novinara Hrvatske. Naime, zbog nezapamćenog broja hvalospjeva o Dinamovoj igri, braća Mamić zaboravila su koji su tekstovi izvorni, a koji unaprijed naručeni te su ovaj put učinili iznimku i jednostavno platili svima.

Razveseli nas klikom:

0 comments