Seksolozi upozoravaju: “Nastavi li Ava Karabatić ovim tempom, Srbija će do jeseni ostati bez djevaca”

Čim završi s Velikim bratom, Ava počinje sa snimanjem novog reality showa ”Jel’ ti velik, brate?”.

BEOGRAD – John Mills (27) iz Houstona (SAD) ovih je danas glavna tema mnogobrojnih priča na novosadskim ulicama. Ovaj level 72 majstor World of Warcrafta, radi seksa se, naime, prije nekoliko dana preselio u Srbiju.

"Integrirat ćemo se s njom kao matična kartica sa zvučnom"
“Integrirat ćemo se s njom kao matična kartica sa zvučnom”

“Kad sam bio tinejdžer nisam se previše interesirao za žene radi Counter Strikea koji sam tada igrao. Kada sam se odlučio početi interesirati za cure izašao je World of Warcraft. I, jebiga, znate kako je, level po level i prođe deset godina” govori Mills koji je, zahvaljujući WoW-u ostao djevac do sada. “Prije nekoliko dana na službenom WoW forumu pronijela se priča o toj nekoj Avi Karabatić koja jebe sve pred sobom. I tako sam odlučio doseliti u Srbiju gdje mogu nastaviti igrati World of Warcraft, a usput ću, kaže statistika, barem dva puta završiti u krevetu s Avom” sretan je ovaj simpatični očalinko.

Slično razmišlja i sedamnaestogodišnji Jovan Romanović: “Kad sam video što Ava radi odmah sam ostavio godinu mlađu devojku. Znate kakve su danas devojke, neke treba čekati i po dve sedmice, a ja to više ne mogu. Barem otkad sam Avu video. Sad je samo pitanje vremena kad ću da dođem na red. Jedva čekam, lepljive gaćice će da postanu istorija”.

Iako mnogi svjetski djevci jure u Srbiju da ih pohara uragan Ava, ljudi upoznati s tematikom pozivaju na oprez jer se nakon Avinih eskapada u Velikom bratu na srpskim ulicama pojavio velik broj njenih još jeftinijih kopija:

“Treba biti jako oprezan. Ava je unela pomutnju na balkansku celebrity scenu. Jedan dio starleta, okupljen u udrugu ”Nisam Ava da dajem badava” odbija pružanje seksualnih usluga bez ikakve naknade, šta je pohvalno. Međutim, drugi deo budućih zvezda je jako povodljiv i radi sve šta vide na televiziji. One će uskoro da se seksaju iz čistog zadovoljstva! Mafijaši, političari, mafijaši-političari, mafijaši-pevači i mafijaši-nogometaši skoro neće trebati ni da im kupuju nakit ni da im guraju karijeru. Bojim se da su takve osobe, ako je to teoretski moguće, još jeftinije od Ave i naučnici nemaju odgovor na pitanje kakve bi posledice na relativno normalnu osobu mogao ostaviti seksualni odnos s njima” ističe Vaso Lepušić, srpski seksolog.

Razveseli nas klikom:

0 comments