AKCIJA SPAŠAVANJA Kolindi savjetnici vatrogasnim šmrkom prali obraz nakon trećeg Nikolićevog poljupca

Dvadeset kola hitne pomoći, trideset vatrogasnih vozila i svih 380 članova užeg kabineta koje je prije izbora obećala otpustiti sudjelovali su danas u koordiniranoj akciji spašavanja obraza predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Iako su mahom slabo informirani hrvatski mediji tokom jutra izvještavali o potpunoj prometnoj blokadi Zagreba zbog dolaska američkog potpredsjednika Joea Bidena, od najužeg kruga Kolindinih savjetnika, njih 140, saznajemo kako je pravi razlog blokade bila upravo “akcija obraz”.

Kao što je poznato, lijevi obraz voljene predsjednice teško je stradao prilikom susreta sa srpskim predsjednikom i bivšim četničkim vojvodom Tomislavom Nikolićem, koji je iskoristio Kolindin trenutak nepažnje i udijelio joj treći poljubac zapakiravši ga u naoko obični pozdrav.

Uslijed ovog gadljivog čina mnogi predsjedničini savjetnici i članovi osiguranja zaštitili su oči rukama, a poseban šok doživio je Andrija Hebrang koji je kolabrirao od straha da se, prema starom vjerovanju, nakon što treći put poljubi četnika hrvatska princeza ne pretvori u Vesnu Pusić.

– Bilo je stravično, nakon samo nekoliko sekundi zaraza koja je zahvatila obraz počela se širiti. Srećom, krenula je na mozak pa je brzo zaustavljena. Ne želim ni pomisliti što bi bilo da se spustila prema džepovima – izjavio je za Sprdex Hebrang koji je osobno rukovodio operacijom spašavanja obraza koja je uspješno okončana nešto iza 19 sati uz pomoć vatrogasnih šmrkova i oblozima od Tuđmana.

Razveseli nas klikom:

0 comments