PRIJELOMNA VIJEST: U Splitu rođen političar koji će sastaviti koaliciju s Petrovom

Danas je u splitskoj bolnici rođen političar koji će, kad odraste, finalizirati pregovore s Božom Petrovom, javljaju nam dopisnici iz Splita.

“Dolazak Mandatara” predviđen je Biblijom, proročanstvima babe Vange i čitanjem djela Davora Domazeta Loše unatrag, a rođenje je pratila velika petokraka koja se pojavila na Marjanu. Iako se ispočetka mislilo da je riječ o zvijezdi repatici, na kraju se istanovilo da su samo splitski HDZ-ovci čistili stranački podrum.

Onom Koji Će Sastaviti Vladu odmah su se došla pokloniti tri kralja. Prvi je stigao Kralj Lopova, Tomislav Karamarko, a odmah zatim i Kralj Nesposobnih, Zoran Milanović, te Kralj Posvađanih Božo Petrov.

Kako saznajemo, kraljevi su se s Njegovim Mandatarstvom zadržali u kratkom petominutnom razgovoru u kojem su ga pokušali pridobiti na svoju stranu. Karamarko je odmah po dolasku dječaku darovao zlatnu narukvicu koju je do kraja razgovora ukrao i odnio u stranku, Milanović ga je pokušao nagovoriti da po izlasku iz bolnice ne ide kući nego u stan ministra Kotromanovića, dok je Petrova zanimalo zašto ne spoji krevetiće s ostalom plačućom djecom u sobi i svi skupa se lijepo druže.

Na samom kraju posjete dogovoren je raspored sastanaka te popis prijeko potrebnih reformi o kojima će se u narednih 18 godina hitno razgovarati.

Razveseli nas klikom:

0 comments