Mladež HDZ-a protiv nastupa Let-a 3: “Nemoralni su, ljigavi, nekulturni i rade sranja, a mi ne volimo konkurenciju”

Skandal na relaciji Mladež HDZ-a – Let 3 iz Siska se poput deindustrijalizacije devedesetih proširio Hrvatskom. Mladež HDZ-a ljuta je na sisačke gradske vlasti zbog činjenice što će na proslavi dana grada nastupati kontroverzni riječki sastav.

„Vidite, prvo, zaista je nepotrebno i neozbiljno ugostiti muškarce koji često u javnim nastupima nose haljine jer bi ih netko mogao zamijeniti s biskupima koji su također pozvani“, obrazlaže nam svoju odluku član mladeži HDZ-a Denis Horvat koji je dugo vremena u sisačkom HDZ-u bio na zlu glasu jer se pričalo da je posao dobio bez da je potegao ikakvu vezu. „Ma to su najobičnije gluposti, dabogda mi račun za diplomu izgorio ako lažem“, komentirao je tada Denis optužnice.

Sisačkoj partijskoj mladeži, naime, Let 3 ne odgovara iz još mnogo razloga. „Vidite, oni jesu kontroverzni, često nemoralni, mnogim ljudima su jednstavno ljigavi. Baš kao i mi. A mi ne volimo konkurenciju. I mislimo da smo bolji u tome što radimo“, govori nam Jurica Gusić, još jedan član mladeži i zamjenik tajnika šefa voznog parka sisačkog Vodovoda dok nam pokazuje svoj facebook profil.

„Evo vidite, od jučer u podne imam deset fašistoidnih ispada, evo, nu ove slike, ja sa desnicom u zraku, evo me di bacam kamenje na pedere“, pokazuje nam ovaj mladić listu svojih ispada dodavši kako članovi Let-a 3 takvih ispada nemaju.

„Eto, zato smo ljuti, vidite pozvali smo ekipu mladih HDZ-ovaca iz Karlovca, a znate kakvi su oni, svakom je dosje deblji od obraza. I što sad, mi ćemo porazbijat kafić na stihove Cece, Jure i Bobana, a Let 3 će pokazat kurac da prostite i sutra će svi pričati o njima. Pa je li moj otac pokrao državu da bi danas takve u Hrvatskoj slušali“, pita se jedan član mladeži koji je želio ostati anoniman jer je u vrijeme pisanja ovog članka trebao biti na radu za opće dobro.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments