Crnoja zavapio nakon 11 sati pregovora: Sve priznajem, samo me spasite od Petrova

Premijer Tihomir Orešković već u prvom tjednu svog mandata susreo se s vjerojatno najlakšom odlukom koju će ikad donijeti. Jedan od ministara koje nije birao, naime, prijavio je lažno boravište, maltretirao invalidnu ženu, utajio porez, premlatio vozača i iznio ideju o registru branitelja.

Za odluku o njegovoj smjeni, kako saznajemo, Oreškoviću je trebalo oko 18 sekundi, a da forma bude zadovoljena na sastanak sa Crnojom pozvao je i predstavnike Domoljubne koalicije.

– Mijo, ja sam izručio Gotovinu i radio za Mesića, a sad prodajem domoljublje, ali čak ni ja te ne mogu spasiti čovječe. Pa ovoliko afera normalan u čovjek u dva života ne napravi, kamoli u dva dana – izjavio je Tomislav Karamarko na sastanku. No, taman kad je Oreškoviću odlučio dati dozvolu da smijeni Crnoju u sobu je ušao Božo Petrov.

– O, Bože – zavapio je istog trenutka Crnoja, dok je Orešković u panici pokušao skočiti kroz zatvoreni prozor.

– Znam da sam zeznuo, ali ovo nisam zaslužio. Sve priznajem! Imam još samo 40-50 godina mirovine, ne tjerajte me da ju potrošim na sastanak s Petrovom – kumio je, kaže naš izvor koji je prisustvovao sastanku, Crnoja svog šefa Tomislava Karamarka koji je, podsjetimo, za vrijeme posljednjeg sastanka s Božom Petrovom nakratko završio na listi nestalih osoba.

Razveseli nas klikom:

0 comments