Isus odgovorio izborniku Babiću: Ma u redu je, Stevanović je ionako obavio većinu posla

Hrvatski rukometaši pobjedom protiv Poljske ispisali su jednu od najljepših sportskih priča u hrvatskoj povijesti. Pobjeda od čak 14 razlike zasigurno će ući u sportske almanahe, a hrvatski rukometaši bili su na dobrom putu da postanu istinski nacionalni junaci.

Sad je Isus zaslužan, a? Dobro je, poslat ću vam poruku i drugi put
Nakon generala Gotovine i Isusa Hrvatska iščekuje prvu povijesnu pobjedu za koju će biti zaslužni rukometaši

No, onda je, netom nakon utakmice, izbornik reprezentacije Željko Babić otkrio da je Poljake, umjesto rukometaša u Krakowu, zapravo pobijedio Isus iz ponešto udaljenog Međugorja.

– Moram reći što mi je na duši, hvala Isusu – izjavio je Babić koji protiv Španjolske u polufinalu planira odmarati sedam igrača i na teren poslati samo Isusa.

Ovoj vijesti dodajmo i kako se nakon Babićeve zahvale oglasio i sam Sin Božji koji je, priznaje, ponešto zauzet događanjima na Bliskom istoku, ali je uspio skoknuti do Krakowa i Kopljarove udarce koji su išli na zadnji red tribina usmjeravati prema golu.

– Ma u redu je, ne bih sebe previše isticao, Stevanović je ionako obavio većinu posla – poručio je Isus iz Međugorja koji priznaje da je za života ljude dizao iz mrtvih, ali čitave reprezentacije nije nikada.

Razveseli nas klikom:

0 comments