SENZACIONALAN USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA Božo Petrov i Most dobili novi, čist obraz

Novi hrvatski premijer Tihomir Orešković kasno sinoć preuzeo je dužnost od, sada već bivšeg, premijera Zorana Milanovića. Emotivna primopredaja funkcije odigrala se u Banskim dvorima, a susretu dvojice političara prisustvovala je tek šačica najupornijih novinara.

Na fotografiji: kirurg nakon operacije jednog od Mostovaca provjerava vidi li sada možda dalje od svog nosa
Na fotografiji: kirurg nakon operacije jednog od Mostovaca provjerava vidi li sada slučajno dalje od svog nosa

No, oni koji su bili tamo svjedočili su rijetko emotivnom izdanju Zorana Milanovića koji je nakon predaje vlasti poručio:

– Da, jako je brzo prošao ovaj mandat. Znate kako je, proleti godišnji začas – izjavio je bivši premijer koji priznaje kako će mu biti teško ponovno početi raditi.

Koliko je rastresen Milanović bio najbolje svjedoči podatak da novog premijera u dvominutnom razgovoru nije nijednom uvrijedio, a mnogi su ostali razočarani i kada Oreškovića prilikom rukovanja nije stresao skrivenim elektrošokerom.

Osim što je preživio susret s Milanovićem, Tim Orešković svoju prvu premijersku noć zasigurno će zapamtiti i po senzacionalnoj vijesti pristigloj iz zagrebačkog KBC-a.

Naime, nakon što je potpisom koalicijskog sporazuma između HDZ-a i Mosta Božo Petrov odustao od 90% zahtjeva na temelju kojih je dobio glasove birača, metkovski je gradonačelnik primljen na hitni odjel zagrebačke Traumatologije gdje je podvrgnut teškoj operaciji spašavanja obraza.

– Pacijent je primljen u izrazito teškom stanju, obraz je bio oštećen do neprepoznatljivosti. Zapravo, potrošeniji obraz nismo vidjeli još otkad smo onomad primili Radimira Čačića. No, moram reći da je operacija, prva takva u svijetu, protekla i više nego uspješno – pohvalio se dr. Siniša Lačić koji se nada da bi Petrovu novi obraz mogao potrajati čak do utorka ili srijede.

Razveseli nas klikom:

0 comments