Razotkriveni motivi pucnjave na tramvaj, kontrolor ZET-a uhvatio trudnicu bez karte: “To je bilo samo upozorenje”

U petak navečer propucana su stakla na dva tramvaja na dijelu trase između Maksimira i Hondlove ulice.

Kontrolori ZET-a objavili su novi jezivi video u kojem naplaćuju kazne preko 250 zarobljenih putnika, a u videu se pojavljuje i zloglasni Džihadi Zet koji uz kaznu piše i ovrhu.
Kontrolori ZET-a objavili su novi jezivi video u kojem naplaćuju kazne preko 250 zarobljenih putnika, a u videu se pojavljuje i zloglasni Džihadi Zet koji uz kaznu piše i ovrhu.

Saznali smo da se ipak ne radi o vandalizmu već o šteti počinjenoj za vrijeme obavljanja dužnosti. Oštećenja su nastala za vrijeme potjere dok je kontrolor ZET-a pokušavao onesposobiti trudnicu bez karte u bijegu.

“Čim sam ušao u tramvaj osjetio sam da nešto nije u redu. Na ovom poslu ili brzo razvijete instinkt za te ljudi ili vas nema”, objašnjavao nam je još uvijek uznemireni službenik. “Instinktivno sam otkočio pištolj i počeo pregledavati karte. U tom momentu kriminalka je istrčala iz tramvaja i počela prijeteći bježati. Mislim da nisam uspio ispaliti više od pet-šest hitaca”

U trenutku ove objave opasna kriminalka je još u bijegu. Apeliramo na građane da obavijeste najbližeg kontrolora ZET-a ako vide trudnicu koja izgleda kao da nije platila tramvajsku kartu.

Herojski službenik je srećom neozlijeđen te se trenutačno nalazi na trogodišnjem bolovanju zbog pretrpljenih trauma. “Ma u redu sam, to je službena direktiva nakon svakog ovakvog slučaja”, objašnjava službenik. “Možda čak ne bih ni zapucao da nisam shvatio da nije platila kartu ni za fetus”, kaže heroj iz ZET-a.

“Čujte, jasno je da je nisam želio ubiti nego samo upozoriti da se vožnja bez karte ne može tolerirati. Da sam je želio ozlijediti javio bih njenu lokaciju u centralu na Remizi pa bi oni ispalili prateće projektile ili upotrijebili nuklearne bojne glave. Pištolj je bio samo upozorenje za nju, ali i one koji se misle Zagrebom voziti bez karte”, kaže kontrolor ZET-a.

Razveseli nas klikom:

0 comments