Josip Katalenić ponudio nagodbu tužiteljstvu: Sve priznajem, samo me pošaljite u popravni dom

Nakon najnovije izjave odvjetnika Josipa Katalenića da njegovom klijentu prijeti čak 12 godina zatvora, javnost je ostala u šoku ne znajući za što ga se točno tereti, za grozne insinuacije o pedofiliji ili groznih tonova najnovijeg albuma.

Katalenić je navodno porotnike pokušao prestrašiti šaljući im svoje slike
Katalenić je navodno porotnike pokušao prestrašiti šaljući im svoje slike

Naime, nakon pretresa stana mladog međimurskog slavuja, moglo se pronaći materijala raznih sadržaja, od savjesno prikupljanih DVD-a Turbo limach showa, ploča live nastupa preko krapinskih popevki pa sve do postera Ivana Tepeša u prirodnoj veličini kojeg na prvu nije nitko uočio budući da je bio ispod stola.

Mladi Katalenić ni danas ne zna zašto je točno već dva puta bio u zatvoru i prijeti mu treći.

„Inače mi je dvanaest godina taman, ako me razumijete, ali ne u zatvoru“ – navodno se svom odvjetniku požalio mladi Katalenić kojem su, kako saznajemo iz visokopozicioniranog izvora zatvorske uprave, prilikom prvog boravka iza rešetaka zatvorenici sami skupili za jamčevinu samo da ga ne slušaju.

„Što će mi ovakva sloboda, ovo je medijski linč, htio sam se prijaviti i za člana žirija u showu „Zvjezdice“ pa mi ni to nisu dozvolili. Zatvorite me opet! Sve priznajem, samo me stavite u Popravni dom za maloljetnike“- zavapio je pjevač lakih nota.

Kako nam je potvrdio glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu, hrvatsko pravosuđe mu je, kako to i inače biva kod nas, odlučilo izaći ususret:

„ Istina je, udovoljili smo Josipu isključivo zbog dobrog ponašanja koje je proveo u pritvoru, po cijele dane je gledao Filipove bebe i slike Mirne Berend sa izleta sa školom u Staru Sušicu.“

Autor: Povljana Girls

Razveseli nas klikom:

0 comments