GSS još uvijek traga za mladićem koji je u subotu navečer upao djevojci u torbu

Samo u 2013. godini u ženskim torbama nestalo je 1300 muškaraca od kojih velika većina nije nađena do današnjeg dana. “Najčešće se radi o ljubomornim momcima koji krenu tražiti dokaze djevojčine nevjere pa se kasnije ne znaju vratiti”, upozoravaju u GSS-u.

Splitska policija, vatrogasci, te članovi GSS-a još uvijek tragaju za nesretnim Lukom P. (27) kojemu se gubi svaki trag nakon što je u subotu navečer otvorio djevojčinu torbu u nadi da će naći upaljač. Nestanak je već u subotu navečer prijavila Lukina djevojka, Dragana L. (24), a potraga je, zbog mraka, pokrenuta tek u nedjelju ujutro.

torba– Bili smo u kafiću i pitao me gdje je upaljač. Odgovorila sam mu da je odmah u torbi u prvom pretincu, kraj ključeva, rimela, labela i slike Ryana Goslinga. Već je tisuću puta uzimao upaljač iz moje torbe, ali ne znam što je ovaj put pošlo krivo. Vjerojatno se previše nageo i upao unutra, jer kad sam se okrenula njega više nije bilo – u suzama prepričava nesretna Dragana koja najviše krivi sebe za nestanak voljenog momka.

– Djevojka je učinila fatalnu pogrešku, pa je u panici sama krenula kopati po torbi nebi li ga našla, ali, nažalost, bojimo se da je samo napravila veći nered, a da je nesretni mladić potonuo još dublje. Ne želimo davati lažne nade, ali stope pronalaska u ovakvim slučajevima jako su niske – govori nam Goran Prizmić, voditelj splitske ispostave GSS-a koji tvrdi da su učinili sve po propisima.

– Spustili smo se do te razine torbe da smo već vidjeli stvari koje je djevojka tamo taložila 2007. godine u nadi da će joj trebati. Nažalost, Goranu nije bilo ni traga pa se bojimo da je potonuo još dublje – nastavlja Prizmić.

Spasitelji će, tvrde, i dalje tragati za nesretnikom. Za sada su iz torbe izvadili na desetke različitih testera od šampona do parfema iz Glorije, rimele, labela, tuševe, dva sjenila, četiri mobitela, te ostatke antičkog grada. Najstarija stvar koju su spasitelji pronašli je slika iz časopisa Teen na kojoj se nalazi tridesetdvogodišnja Madoona, pa se slika jasno može datirati u prvo stoljeće prije Krista.

 Majka nestalog mladića rekla je da je optimistična.

-Luka je odrastao sa mnom i tri starije sestre, a kao mal znao je često ulaziti u naše torbe, ali bi ga uvijek našli među stvarima u nekom gornjem pretincu. Ipak, vjerujem da će se znati snaći, a uvjerena sam da tamo dolje gdje se sada nalazi ima i ostataka hrane, možda još poneka osoba – optimistična je majka Ivka.

Razveseli nas klikom:

0 comments