Mlada majka dala sina na posvajanje jer joj je donosio premalo lajkova

Nakon neuspjelog pokušaja osvajanja lajkova slikama tek rođenog sina, Kristina će se nakon dvije godine vratiti dobrom starom duck faceu, kojeg je, to svi znaju, radila najbolje u cijeloj školi.

ZABOK – Kristina Lončarević (20) iz Zaboka već duže vremena žalila se prijateljicama kako joj dvogodišnji sin Nenad ne donosi lajkova na Facebooku koliko je ona mislila da će donositi. Iako su prijateljice smatrale kako je riječ o prolaznoj postporođajnoj depresiji, Kristina ih je danas iznenadila informacijom kako će sina dati na posvajanje.

Kap koja je prelila čašu bila je nagradna igra na Facebooku gdje je Kristinina slika s Nenadom uhvatila samo 24 lajka iako je u opisu slike više puta naglasila kako je samohrana majka.
Kap koja je prelila čašu bila je nagradna igra na Facebooku gdje je Kristinina slika s Nenadom uhvatila samo 24 lajka iako je u opisu slike više puta naglasila kako je samohrana majka.

Ova dvadesetogodišnjakinja je prije dvije godine upisala ekonomiju u Zagrebu, gdje je mjesecima tulumarila po klubovima. Osim što je na kraju semestra ostala bez većine potpisa, Kristina je ostala i bez menstruacije što je bio definitivni kraj njenih znanstvenih ambicija.

Kako kažu prijateljice, Kristina je mislila pobaciti: “Govorile smo joj da se to protivi vjeri i tom križu koji nosi na vratu, ali nije ju bilo briga. No, netom nakon što je rezervirala termin kod doktora kada je vidjela koliko nam je kolegica iz srednje škole dobila lajkova na tek rođenom djetetu. To ju je odgovorilo” objašnjava Kristinina najbolja prijateljica Patricija.

Na kraju se morala i udati da selo ne bi pričalo da je vještica.

“Istina je, pošto je otac nenadanog Nenada lagao da mu je BMW iz 2009. godine, a bio je iz 2002., u najboljem slučaju, Kristina se nije planirala za njega udati. No, onda je shvatila da bi joj život u divljem braku baku vjerojatno otjerao u grob. Sedamdesetosmogodišnja baka Marica joj, naime, prima njemačku penziju pokojnog djeda, a šteta bi bilo bez toga ostati. Naravno, taj brak završio je brzim razvodom” kaže Patricija.

Ipak, pričaju nam prijateljice, cijelo vrijeme se tješila kako više neće morati slikavati sebe polugolu i svaku sliku tri sata obrađivati u photoshopu da bi dobila troznamenkasti broj lajkova.

“U početku je bilo izvrsno. Prva Nenadova slika – 400 lajkova. Toliko nam nije dobila slika sa mature gdje je bio tagan cijeli razred” priča Tonka, još jedna Kristinina srednjoškolska prijateljica.

Sljedećih mjeseci Kristina je objavila više stotina slika svoga sina. Ipak, nakon nekog vremena broj lajkova je počeo opadati. Nenad je svakim danom bivao sve veći i ne tako sladak kao onih prvih mjeseci. Nije pomoglo kada je slike komentirala u njegovo ime sa puno gugutanja i krivo izgovorenih riječi.

“Stvari su dosegnule vrhunac prošli tjedan kad je Nenadov prvi dan u vrtiću dobio samo 27 lajkova. Ipak, da će ovako daleko otići, to se nitko nije nadao” uznemirene su Kristinine prijateljice koje su joj sugerirale da se ipak predomisli jer će Nenad uskoro početi pričati, a svako njegovo pitanje prilika je za novi status.

Razveseli nas klikom:

0 comments