Mladiću majka upala u sobu dok je čitao hrvatske portale pa okrenuo na Pornhub jer je manje golotinje

Nesvakidašnja priča dolazi iz Karlovca gdje je noćna mora svakog tinejdžera postala stvarnost kada je (ne)s(p)retnom Miroslavu Olujiću (18) majka upala u sobu dok je pregledavao hrvatske portale.

„Zanima me dosta politika pa sam krenuo listati po domaćim portalima da vidim što se događa. Nažalost, na hrvatskim informativnim portalima ima svega osim politike pa mi je surfanje otišlo u drugom smjeru“, govori Miroslav koji je odlučio pročitati neke savjete o seksu koji popunjavaju 80 posto sadržaja praktički svih hratskih portala.

„Baš me iznenadilo da djevojci ne smijem spomenuti mrtvu majku jer je to, kažu na tPortalu, ubojica romantike. Eto, bogami, nikada mi to ne bi palo napamet, uvijek djevojci u krevetu šapučem o njenoj pokojnoj majci ili raspravljam o ustašama i partizanima“, nešto je novo naučio Miroslav kad je začuo zvukove na hodniku.

„Brzo sam tražio po tabovima da nađem neki gdje nema golotinje. Nažalost, sve što mi je bilo otvoreno bili su hrvatski news portali pa nikako nisam mogao naći neki otvoreni tab bez golih žena i naslova prožetih seksom. Ko za vraga, na youtubeu mi je bila upaljena nova pjesma Lidije Bačić, nad tim se i glumice u pornićima zgražaju“, panika je uhvatila Miroslava koji je u posljednji čas pronašao najbolje rješenje.

„Brzo sam upisao Pornhub i otvorio najpoznatiju pornografsku stranicu jer sam mislio da ću na taj način majci lakše neke stvari objasniti. I bio sam u pravu. Kada je ušla u sobu vidila je što gledam. „Dobro je, mislila sam da gledaš hrvatske news portale. Mlad si ti još za takve stvari“, rekla mi je i izašla iz sobe“, završava svoju priču Miroslav.

Razveseli nas klikom:

0 comments