PRIJELOMNA VIJEST Obitelj i dalje teško živi iako im je svećenik polio vodom 12 jaja i sirnicu

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama u koje je teško povjerovati, čini se kako će Uskrs 2016. u Hrvatskoj ostati zapamćen kao jedan od najtragičnijih u povijesti. Naime, oko podneva u redakciju nekoliko hrvatskih portala javila se Slavica Raspudić, 34-godišnja nezaposlena majka dvojice sinova koja tvrdi da živi jednako loše kao jučer usprkos činjenici da je blagoslovila 12 jaja i sirnicu.

Nakon fijaska sa Crnojinim uredom drugi je to veliki skandal za katoličku Crkvu koji bi mogao izazvati tektonske poremećaje na balkanskom tržištu blagoslovljene vode
Nakon fijaska sa Crnojinim uredom drugi je to veliki skandal za katoličku Crkvu koja za 2017. planira promijeniti distributera blagoslovljene vode

Ako se ova priča pokaže istinitom, za što su male šanse, bit će to prvi put u povijesti da se neka od tradicionalnih hrvatskih metoda poboljšanja životnih uvjeta, blagoslov, molitva i kukanje, pokazala neuspješnom.

– Ne znam što da kažem, još uvijek sam u šoku. Jučer sam uredno pripremila košaricu s jajima, stavila sam i sirnicu i malo vina na što mi je otišlo pola od 800 kuna sa Zavoda od kojih moja obitelj živi, ali nije mi bilo žao. Svake godine blagoslovimo hranu i vidite kako nam dobro ide. Prošle godine kad mi je svećenik polio jaja vodom povukao mi se sumnjivi madež i blagajnica u dućanu mi je vratila 19 lipa više, ali ovaj put nisam primijetila nikakve promjene. Ne znam, glupo mi je to uopće izgovoriti, ali možda blagoslov nema nikakav efekt na kvalitetu života? – izjavila je za Sprdex još uvijek šokirana Slavica kojoj je sada vjera u potpunosti poljuljana.

– Ne znam više što da mislim. Možda ni krunica nije 100% pouzdana zaštita od sudara? – kaže ova nesretna Zadranka koja će, ipak dodaje, nastaviti vjerovati samo ako joj se danas dogodi neko istinsko čudo poput onog 2009. godine kad je budna dočekala drugu minutu Bozanićeve uskrsne poslanice.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments