Povampireni homoseksualci upali u prostorije BBB-a i redizajnirali interijer

Od sljedećeg tjedna ”modri” postaju ”pariško plavi”.

Nagrđena prostorija Udruge navijača Dinama nakon divljačkog upada horde homoseksualaca
Nagrđena prostorija Udruge navijača Dinama nakon divljačkog upada horde homoseksualaca

ZAGREB – Nakon što su oko 15 sati učinili najblasfemičniji od svih blasfemičnih činova otkad je svijeta i čovjeka te se više puta poljubili, i to u javnosti, bilo je samo pitanje vremena kad će razularena grupa od stotinjak pripadnika LGTB zajednice poželjeti načiniti još štete. I nismo trebali čekati dugo.

Naime, prema našim dobro obaviještenim izvorima, danas nešto prije 19 sati potpuno povampirena skupina od troje homoseksualaca upala je u prostorije navijačke skupine BBB u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici.

”Nešto strašnije još od rata nisam vidio. Ispred njih trojice išle su dvije lezbe tako da im nismo mogli ni prići. One su provalile vrata Udruge i premlatile desetoricu članova koji inače čuvaju ulaz. Zvali smo policiju, ali kad smo rekli da su u pitanju lezbe odbili su doći pod opravdanjem da su sve postrojbe s dugim cijevima na Podsusedu. Nije bilo druge nego da se povučemo, a onda je tek uslijedilo najgore” prepričava nam jedan od vidno prestrašenih Boysa.

”Prvo su nam uzeli palice i smijali se da su vidjeli veća dilda od tih ”čačkalica”. Ponižavali su nas na najgore moguće načine. Ispitivali su nas koje sve nijanse crvene poznajemo i kako se ispravno čita L’occitane, a onda su vidjeli zidove. ”Plava i narančasta!?” derali su se, ”pa ovo je Hrvatska, a ne savezna republika Bezukusija”” kaže nam jedan od svjedoka kojem su zabranili nošenje jeans jakne i  jeans hlača u isto vrijeme.

Nakon što su divljački redizajnirali interijer te uskladili tonove na zidovima homoseksualci su nastavili paradirati gradom tražeći braniteljske udruge i izvikujući homoseksističke parole poput ”Za Ikeu spremni” i ”Oj hrvatska mati, popušit ću Mati”, javlja naš izvor iz zagrebačke policije.

Razveseli nas klikom:

0 comments