Erdogan obišao muslimansku zajednicu, a nakon napuštanja gradilišta išao na domjenak

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan stigao je u dvodnevni posjet Hrvatskoj kako bi od domaćina na čelu s vladajućim HDZ-om primio nekoliko savjeta kako dodatno smanjiti medijske slobode u Turskoj.

Brojni građani jutros su se pošteno iživcirali zbog blokade prometa, a zbog brojnih vozila s rotacijom koji prolaze kolonu mnogi su mislili da je Reiner iskoristio naglo zahlađenje i opet otišao negdje na skijanje.

“Dva sata čamim vamo u gužvi, neće se rekord na Solitaireu sam oboriti. Javio sam sestri da me pokriva u uredu, nadam se da su roditelji na terenu pa neće primijetiti da me nema”, rekao nam je živčani Marko, zaposlenik Holdinga.

“Nisam imao pojma da turski predsjednik dolazi u dvodnevni posjet. To je ok, zadnji put kad su Turci došli ostali su tu preko 500 godina”, dodaje.

Prije susreta s predsjednicom, Erdogan je posjetio brojnu muslimansku zajednicu u Zagrebu. Nakon što je napustio gradilište na kojem rade, uputio se na Pantovčak.

Kontroverzni i konzervativni Erdogan kraj predsjednice Kolinde prošao je kao pored turskog groblja jer je riječ o ženi, a potom je otišao na sastanak s ministrom Hasanbegovićem s kojim će podijeliti iskustva oko gaženja medija.

Gosta su u uredu predsjednice dočekali na tečnom turskom rekavši mu da su jezik naučile gledajući Sulejmana i onu drugu seriju koja je bila apsolutni hit, ali sad joj se nitko ne može sjetiti imena.

Razveseli nas klikom:

0 comments