Čelni čovjek policije bijesan nakon pljačke eura i zlata: Sto puta sam im rekao da ne drže čitavo mito na istom mjestu

– Govorio sam davno da novčanice od 50 eura, zlato i drugo mito ne spremamo na jedno mjesto. Srećom, bio je Uskrs pa smo barem pršute pojeli – izjavio je za Sprdex čelni čovjek MUP-a u čiju je zgradu u Heinzelovoj, podsjetimo, provaljeno u nedjelju navečer.

Iz ureda načelnika policije, kako saznajemo, nestao je mjesečni utržak prometnih policajaca: 5.000 snopova novčanica od 100 kuna, 2 kilograma zlata u lančićima i ogrlicama te jedne ženske gaćice.

– Bilo je i boljih mjeseci, ali ne žalimo se. Sreća u nesreći da još nije stigao utržak šalterskih službenica od 3 tone bajadera i mito specijalnog odjela koji zaustavlja pijane SDP-ovce po Zagrebu – kaže naš izvor koji je najavio kako će građani osjetiti posljedice ove bezobrazne pljačke.

– Gubitci su veliki, bojim se da od utorka podižemo cijene mita.

U ovim trenucima nije poznato kakve će biti nove cijene, ali spekulira se o povećanju od 30% kojim bi se manjim dijelom pokrio financijski gubitak, dok bi veći dio bio utrošen na isplatu mita djelatnicima krim policije da javnosti ne kažu što su još pronašli u sefu.

Razveseli nas klikom:

0 comments