OTKRIVAMO Domšljati lopovi iskoristili situaciju: Svi djelatnici MUP-a bili su na terenu zbog dojave o prolasku pješaka preko crvenog

Nepoznati počinitelji i sjedišta MUP-a u Heinzlovoj ukrali su 280.000 eura i dva kilograma zlata, iznos koji odgovara trodnevnom mitu MUP-ovih službenika, objavili su iz policije.

“Glavni problem leži u činjenici što nam je istekao ugovor s zaštitarskom tvrtkom koja je do sada čuvala prostore MUP-a pa nije bilo obučenog osoblja koje bi spriječilo pljačku. Bilo bi odlično kad bi na razini države postojala nekakakva organizacija koja bi se brinula za sigurnost ljudi i imovine, to bi spriječilo puno ovakvih zlodjela”, na kratkoj konferenciji komentirao je Zoran Uhljebović, glasnogovornik MUP-a

“MUP se jučer bavio svojim uobičajenim aktivnostima: Solitare, minesweper i kladionica. Onda smo dobili nekoliko anonimnih dojava o starijim ljudima koji prelaze zebru dok traje crveno, sve raspoložive snage na teren. Nije nam ni palo napamet da bi nam netko mogao nešto ukrasti, pa i HDZ-ovcima je nedjelja”, pravda se Uhljebović iz MUP-a.

Spektakularna pljačka pred očima nadzornih kamera i policije toliko je besramna da je u brojnim krugovima izazvala oduševljenje.

“Ovo je nešto nevjerojatno, nepoznatim počiniteljima odmah smo spremni ponuditi sudačku licencu za HNL. Evo, što se nas tiče već u srijedu mogu suditi protiv Hajduka u uzvratu finala kupa”, rekao je Davor Šuker, maskota Hrvatskog nogometnog saveza.

Razveseli nas klikom:

0 comments