Čačić za sve krivi navijače: “Da su huligani bili tiši, prije bih mogao čuti Mamića koju izmjenu da napravim”.

„A što da vam kažem, ovi orjunaši i huligani su imali izravan utjecaj i na našu igru“ – pravdao se već pri izlasku iz aviona Ante Čačić, RTV mehaničar na privremenom radu na mjestu marionete izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zdravka Mamića.

„Generali poslije bitke me uporno prozivaju za prekasno napravljene zamjene. Ajde vi probajte čuti nekog u onoj paklenoj atmosferi, kako da čujem izbornika kad i koga uvesti u igru“ – pomalo ljutito govorio je RTV mehaničar ujedno tražeći od javnosti razumijevanje – „Uostalom, po naputku izbornika Mamića, Pjaca je trebao biti u početnom sastavu, zatim je rečeno da je prodan pa može ući samo u sudačkoj nadoknadi, pa tko bi to sve zapamtio?“ – jadao se Čačić.

Naime, izbornik je Čačiću od kraja poluvremena vikao da uvede osvježenje u vidu Roga ili Ćorića budući da je policija Mamiću, kao i svim huliganima, oduzela privatne stvari pa tako i mobitel prilikom ulaska na stadion.

„Ovakvih problema nismo imali u vremenu dok je na papiru bio trener Dinama, i moj šapat je čuo.“ – kratko je prokomentirao cijelu situaciju vladar hrvatskog nogometa Zdravko Mamić koji, kako saznajemo, namjerava na klupu reprezentacije ustoličiti Zlatka Kranjčara ukoliko mu ne bude išlo u Dinamu.

Razveseli nas klikom:

0 comments