TRAGEDIJA U TALIJANSKOM TABORU: Zbog kvara avion koji nosi lakove za kosu i preparate za kožu nije poletio; talijanski nogometaši mole Splićanke za pomoć

Samo nekoliko sati prije početka dvoboja Hrvatske i Italije, u talijanskom taboru zavladala je panika. Sve je počelo rano ujutro kada je nekoliko talijanskih nogometaša odlučilo prošetati Rivom i shvatilo da su Splićanke bolje odjevene od svih njih.

„To u životu nisam doživio, blažena Engleska, tamo dečka od djevojke razlikuješ po brkovima. Muškarci u Engleskoj su, poznato je, većinom golobradi.  Ali ovo, pa što rade te Splićanke, ja sam se u šest ustao da se na vrijeme sredim i uparim kombinaciju, a onda dođemo tamo i svaka ženska je bolje odjevena od nas“, žali nam se jedan talijanski veznjak koji dio problema pripisuje tome što je za dvodnevno putovanje u Split mogao ponijeti samo četiri putne torbe pa mu je 99 posto odjeće ostalo kod kuće.

Međutim, to je bio samo početak talijanske katastrofe. Oko 12 sati, naime, javljeno je da avion s lakovima za kosu, uljima za kosu, gelovima za kosu, preparatima da kosa izgleda mokro, preparatima koji produljuju djelovanje preparata zbog kojih kosa izgleda kao da je mokra, uljima za tijelo, te preparatima za nokte na rukama uopće nije poletio.

„Mehaničari su javili da su sve pokušali ali da jednostavno nije išlo. Srećom, drugi avion, onaj koji nosi dezodoranse, depilatore, sredstva protiv znojenja i kreme protiv mitesera poletio je na vrijeme pa ćemo ipak odraditi popodnevni trening. Rekao sam dečkima da se, umjesto da koriste sredstva da kosa izgleda mokro, jednostavno oznoje pa da im kosa zaista bude mokra, ali rekli su mi da u tim uvjetima ne mogu kontrolirati frizuru niti im itko može garantirati da će im kosa ostati zalizana kako spada“, probleme iznosi talijanski izbornik.

Talijani su, stoga, odlučili potražiti pomoć Splićanki koje mole da im donesu sve što imaju.

„Sve što imate, preparate, ulja, uske majice, sve će nam pomoći u ovom trenutku. No, bojimo se, da svaka Splićanka donese sve što ima, to nam svejedno neće biti dovoljno“, žale se Talijani koji se nadaju da se katastrofa neće nastaviti večeras na Poljudu.

„Srećom, praznom. Još da netko vidi tu sramotu“, dodaju iz talijanskog tabora.

Sviđa ti se što radimo? Lajkaj Sprdex na Facebooku. A lajkaj i naš drugi projekt, Uskličnik.com.

Razveseli nas klikom:

0 comments