SPEKTAKL U ZAGREBU: Dinamo i Lokomotiva uveli specijalne efekte u predstavu, do 82. minute bilo 0-0

Spektakularnu predstavu režirali su igrači Lokomotive na čelu sa majstorom režije Tomislavom Ivkovićem na današnjoj revijalnoj utakmici protiv Dinama.

Iako iza Ivkovića stoje neka vrhunska ostvarenja kao što su “Dinamo i Lokomitiva: Preokret u drugom poluvremenu” i melodrama “Nećemo se predati Dinamu”, ovakav spektakl malo je tko očekivao.

Naime, Dinamo i Lokomotiva do srčanog udara su dovodili oba gledatelja odigravši utakmicu koja je do osamdesete minute bila bez golova.

“Ovo je zaista nevjerojatno, bilo je spektakularno. Čak smo i prijetili u nekoliko navrata”, rekao je jedan mladić koji je glumio nogometaša Lokomotive.

Na pitanje novinara što da je došlo do tragedije pa da je Lokomotiva zabila, mladić sliježe ramenima.

“Pa eto, zvali smo i kaskadere samo da se to izbjegne. To je ljepota kazališta, zar ne”, kaže mladić.

Lokomotiva i Dinamo praktički su odigrali izjednačenu utakmicu, Lokomotiva je čak i prijetila golu Dinama i tako riskirala novu tragediju na nogometnim travnjacima, samo pet dana nakon ozbiljnog propusa i pobjede Rijeke na Rujevici.

“Eto, otišli smo korak dalje. Zadovoljni smo našom izvedbom, igrači su odlično znali odglumiti otpor. Na sreću, znali su i kad treba pasti, pogledati u krivom smjeru i propustiti loptu pa je Dinamo zabio. Iako, i ja sam se u jednom trenutku pobojao da bi stvari mogle poći krivo i da bi utakmica mogla završiti bez golova i pobjednika”, kratko je komentirao Ivković.

D.K.

Razveseli nas klikom:

0 comments