Bog: Štimcu sam uslišao molitvu da četrdesetu dočeka s kosom na glavi, ne mogu i odlazak na Svjetsko

”Jedno čudo u životu svakome bi trebalo biti dovoljno” dodao je Svevišnji.

- Igore, koju ste ispraznu frazu o čijem značenju ni ne razmišljate danas odabrali za ponavljanje nakon utakmice?- Odlično pitanje, Vlado. Trenažni proces je bio dobar
– Igore, koju ste ispraznu frazu o čijem značenju ni ne razmišljate danas odabrali za ponavljanje nakon utakmice?
– Odlično pitanje, Vlado. Trenažni proces je bio dobar.

NEBO – Jedini evoluciji poznati hibrid između Pape i nogometnog izbornika, Igor Štimac, sinoć je kiksao protiv najgore momčadi skupine – Škotske.

Iako su ga zli novinari odmah napali, Štimac je na kritike odgovarao smireno. Atmosfera na okupljanju reprezentacije je, kaže, bila dobra, ali sad je vidio što u pripremama više ne smije raditi. Kao potpuno loš pristup važnoj utakmici pokazalo se ispijanje jack-cole i pive u društvu Thompsona i Mate Bulića.

”Priprema reprezentacije na pijankama s nacionalnim pjesničkim bardovima u vjerskim svetištima nije se pokazala kao dobro rješenje!? Sreća Božja pa čitam Sprdex. Svoju ekipu prije Svjetskog prvenstva planirao sam povesti u Lourdes i natjerati ih da hodočaste 40 kilometara hodajući na koljenima po kukuruzu” ekskluzivno za naš portal izjavio je francuski izbornik Didier Deschamps.

Osim loše pripreme, mnogi su za loš rezultat okrivili i nedostatak pomoći „odozgo“ na koju se Štimac, i više nego na taktiku, oslanjao u prethodnim utakmicama. Slijedom toga, u popodnevnim smo preko svog službenog Facebook profila oglasio se i Gospodin Bog.

”Opet ovaj Štimac moli da osvoji Svjetsko prvenstvo. Čovjek je dočekao četrdesetu s kosom na glavi, jedno čudo u životu svakome bi trebalo biti dovoljno” napisao je Svevišnji.

Budući da smo dobri prijatelji s njim kontaktirali smo ga preko inboxa i upitali znači li to da se Hrvatska neće niti plasirati na najvažniju nogometnu smotru:

”Gledajte, vi znate da sam ja Svemoguć, ali kad stavite Strinića i Sammira u istu momčad to ni četiri Boga ne spašavaju. Štimcu sam pomogao koliko sam mogao, zaboga u prošloj utakmici je Lovren zabio gol s 30 metara! Ta lopta bi vjerojatno dan danas letjela zrakom da nije bilo moje pomoći. Čak sam i za dodatnih 20% poglupio čitav narod tako da ne shvate koliko mu je jeftin populizam, vrijeme je da nešto i sam napravi” kaže Svevišnji koji priznaje da je pomalo ljubomoran na moć koju Zdravko Mamić ima u hrvatskom nogometu.

”Dosta mi je tih lokalnih bogova na zemlji. Da sam želio milijun božanskih frakcija stvorio bi HSP, a ne svemir” zaključuje Bog.

Razveseli nas klikom:

0 comments