Spriječen teroristički napad u Zagrebu, kod napadača pronađena tri Galaxy Note-a 7

Interventna policija u zadnji je trenutak uspjela spriječiti teroristički napad na neimenovanoj lokaciji u centru Zagreba.

Naime, nekolicina prolaznika je uočila vidno rastrojenog mladića kako se kreće ulicom pokušavajući nešto sakriti ispod jakete. To nešto, kako se kasnije ispostavilo, bio je opasač s tri eksplozivne naprave Galaxy Note 7 koje su strogo zabranjene Ženevskom konvencijom.

“Imali smo veliku sreću što su nam građani dojavili ovakvo sumnjivo djelovanje” rekao nam je glasnogovornik policije. “Prilično je očito da je dotični pojedinac htio prenijeti poruku raznijevši sebe, posebno ako uzmemo u obzir da eksplozivna naprava GN-7 dolazi s unaprijed ugrađenim satom i mobitelom te se može aktivirati na daljinu.”

Pretpostavlja se da je mladić radikaliziran u jednom kontroverznom Apple Store-u u Zagrebu od strane jednog ili više Geniusa.

“Geniusi u ovoj poslovnici imaju poseban status među Apple-ovim svećenicima.” Objasnio je glasnogovornik. “Poznato je da su radikalizirali već mnoštvo ljudi, neke od njih do te mjere da čekaju u redovima za svaki novi telefon bez obzira koliko bio gori od konkurencije.”

Saznali smo još samo da je nesuđeni mučenik Zagrepčanin te da je tijekom uhićenja opetovano uzvikivao “Smrt Samsungu” i “Applehu Akbar”.

Razveseli nas klikom:

0 comments