Teror u Zagrebu, dizalo Rade Končar zatvorilo pet Hrvata: “Vozio nas je do desetog kata i nazad. Bilo je strašno”

Prava talačka kriza događala se jutros ispred jedne zgrade u Novom Zagrebu. Kako saznajemo od policije koja još uvijek provodi očevid, glavni osumnjičeni je dizalo marke Rade Končar koji je zatočio pet osoba, hrvatskih državljana, i nije ih puštao vani.

Talačka kriza je trajala 40 minuta. Lift Rade Končar je prvo otišao do desetog kata da bi se na povratku, s ljudima unutra, zaustavio između trećeg i drugog kata. Tu je stao, a ljude je pustio tek nakon pregovora s vatrogascima koji su ljude izvukli na sigurno.

“Bilo je strašno. Bilo nas je petero. Prvo nas je vozio do vrha zgrade, a onda nas odmah spuštao dolje. Bilo mi je mučno, bilo je tijesno. Na kraju nas nije želio pustiti vani, ostali smo zaglavljeni. Bojala sam se za život. Počela sam moliti. Čovjek do mene je zvao Provjereno Nove tv”, kaže za Sprdex jedna svjedokinja ove talačke krize.

Optuženom Radi Končaru ovo nije prvi napad. Štoviše, ovo je drugi put u dva dana da Rade Končar podmuklo napada Hrvate. Jučer u Splitu kip Rade Končara, nakon što je u zasjedi čekao pedesetak godina, napao je jednog Splićanina i slomio mu nogu. Ovaj put napad je izvršilo dizalo.

Screenshot: YouTube

Razveseli nas klikom:

0 comments