Na HRT-u došlo do velikih tehničkih problema, srećom nitko od oba gledatelja nije bio uz televiziju

Policija traži svjedoke sinoćnjih tehničkih problema na HRT-u kako bi mogla kazniti odgovorne.

“Ukoliko ste sinoć slučajno vrteći kanale zalutali na HRT i vidjeli tehničke poteškoće molimo vas da nam se javite”, stoji u kratkom priopćenju policije u kojem se objašnjava i koja je točno razlika od smetnji u programu i uobičajenog programa HRT-a.

“Primjerice, kad su smetnje u programu onda ne možete čuti što govori Karolina Vidović Krišto pa sve skupa djeluje malo ozbiljnije i profesionalnije”, stoji u priopćenju policije.

Kako Sprdex doznaje, sinoć je u središnjem Dnevniku došlo do tehničkih poteškoća što je rezultiralo činjenicom da se kasnilo s hvaljenjem Plenkovićevih poteza. No, oba gledatelja HRT-a u tom trenutku nisu bila uz televiziju pa nitko zasad ne može potvrditi o kakvim se smetnjama radilo.

“75-godišnji Jozo iz Drniša, naš vjerni gledatelj, bio je u WC-u zbog učestalog mokrenja. Marica, naša druga gledateljica iz Slavonije, zadržala se duže vani pa je u 19:30 nije bilo kraj televizije kao posljednjih četrdeset godina. To su naša jedina dva vjerna gledatelja pa molimo ako je netko slučajno prebacio na HRT u tim trenucima da nam se javi”, kaže za Sprdex izvor sa Prisavlja.

Dodajmo ovome i vijest da policija istražuje tko je sinoć u program HRT-a pustio izravni prijenos finala Festivala dalmatinskih klapa iz Omiša.

“Moglo je na stotine ljudi umrijeti od dosade. Srećom, to je HRT kojeg nitko ne gleda pa nije bilo žrtava”, kažu nam iz policije. Još se ne zna tko stoji iza ovog ogavnog čina. ISIS je odbacio odgovornost.

Razveseli nas klikom:

0 comments