Ruski istraživač tvrdi da je otkrio što radi i od čega živi Snježana Mehun

”Pokušao sam istražiti i zašto je popularna i zanimljiva medijima, ali nažalost moderna znanost to još uvijek ne može objasniti” izjavio je ruski znanstvenik.

MOSKVA – „Znam što radi Snježana Mehun!“ šokirao je Oleginj Stoicev kako svjetsku znanstvenu elitu, tako i pobornike teorija zavjere koji već godinama tvrde da Snježana Mehun nije stvarna za što je glavni dokaz bio što nitko nema pojma tko je zapravo ona ni zašto se uporno pojavljuje po svim medijima.

Upravo je stoga teorija o smislu Snježane Mehun izazvala brojne polemike u znanstvenim krugovima. Stoicev u ovom trenutku još ne želi javno iznijeti svoje rezultate, već će to učiniti na press konferenciji idući tjedan gdje će predstaviti i svoju novu knjigu: „100 osoba o kojima realno ne bi trebali imati pojma“.

Snježana Mehun u javnosti se već godinama predstavlja kao „poduzetnica“, što je, tvrde nam upućeni, zajednička oznaka za sve žene koje se pojavljuju u medijima iz nepoznatog razloga, a prestare su da bi im u tituli pisalo „starleta“. Osim nje, široj javnosti je poznat i njezin terenac po kojem novinari portala te revija o slavnim Hrvatima znaju otprilike gdje se ona nalazi.

„Snješka,kako je zovemo, je nešto poput slijepog crijeva. Svi znaju da postoji iako nitko ne zna što ona točno radi“ kroz smijeh govori jedan naš sugovornik iz svijeta showbiza koji je još uvijek potpuno nepoznat javnosti, ali ima neke veze te se nada da bi mogao završiti u idućoj sezoni celebrity Big Brothera, što će ga, kako se nada, učiniti poznatim.

Znanstvenik ili šarlatan? Saznat ćemo uskoro. Rus je uvjeren da ima odgovor, a već najavljuje i sljedeći projekt: Gdje je nestala Mirna Berend i zašto bi to ikoga uopće zanimalo?

Razveseli nas klikom:

0 comments