STRAVA U DOMU SPORTOVA Teroristi upali na koncert Vatre, spašeni brzom reakcijom policije

Nakon što smo jučer donijeli ekskluzivnu priču o neuspjelom terorističkom napadu na Thompsonovom koncertu, danas stiže nova priča o grupi ISIL-ovih terorista koja je naumila napasti Hrvatsku.

Kako saznajemo, skupina od 6 bombaša u subotu navečer upala je u Veliku dvoranu Doma sportova gdje su planirali zatočiti oko 500 taoca.

– Do dvorane smo došli tramvajem, ali smo zaboravili pištolje, kalašnjikove i bacače plamena. Srećom, onda je na stanici ušao kontrolor ZET-a pa smo uzeli od njega. Poslije toga sve je išlo glatko, ušli smo u dvoranu i planirali početi pucati u zrak, kad ono… – drhtavim glasom prepričavao je našem novinaru terorist i ubojica strahote koje je doživio u dvorani u kojoj se, nisu nesretnici to znali, održavao koncert benda Vatra.

– Bilo je stravično. Odmah nakon ulaska počele su mi krvariti uši, oni sretniji uspjeli su aktivirati bombaške pojaseve i skratit sebi muke, dok su se ostali na podu valjali u agoniji. Ja sam trenutak pomislio da sam aktivirao pojas i otišao u raj jer su oko mene bile samo 15-godišnje djevice, no onda sam shvatio da sam samo u prvom redu koncerta – kazao nam je Ibn Al Khumi, 26-godišnji terorist i ubojica koji je strahotu u Domu sportova preživio samo zahvaljujući brzoj reakciji policije.

Spomenimo i da je u akciji ozlijeđeno 18 policajaca među kojima najteže izvjesni Ranko Popović kojeg su ukočila leđa dok je spašavao frontmena Vatre Ivana Dečaka ispod plastične čaše koju je netko u općem metežu bacio na binu.

 

Razveseli nas klikom:

0 comments