Oblejali se za vikend

A smija ovu subotu! Išli ja Crni, Bone, Tuđman i Biber u Posušje na cajke. Prvo išli na benzinsku a Bone već nalija glavu i uzeja oni pištolj od goriva i pravija se da piša ahahahha. I zamisli đubrad šta radi tamo išla mi naplatit šta je ovaj luđak isproliva po benziskoj. Ma zaboli mene đoksa, ja to ulija u auto nisan. Stvarno ima svakakvih ljudi danas, nema ti tu sine moj, svi te oče opljačkat čuvaj svoju guzicu dobro mi je ćaća uvik govorija.

Kad smo ulili gorivo išli do skladišta od Keruma, Tuđman radi tamo i ima ključ. Uzeli viskija, red lebl nego šta i zapičili put Posušja. Kad kud ćeš đavle nego na nas, nismo ni do Dugopolja došli kad evo ti ih dvi pantagane u autu. Upalili rotaciju i motaju da stanen. E neš isusa mi mislin ja u sebi.

Biber se vata za glavu, beštima boga gospu moli me da stanen a ja kažen: maci, neboj se ništa kad Kane vozi. Nisan to ni reka kad vidin iz drugog smjera još 4 pantagane u autima. Biber počeja plakat a ja motaj livo motaj desno, diga benđolu na dva kola i proša između pandura ahahaha. Zinili ovi moji ka krave a ja potega viskija i pravac Posušje.

Taman negdi prije imockog meni dosadilo više vatat se sa pandurima, vozin tako negdi oko 200-250 na sat kad vidin tamo iza okuke neki jež prilazi cestu i ni pet ni šest ja pravac nanj. Bone viče nemoj nemoj, a ja kažen mali neboj se ništa. Kad san doša do ježa smotan volan udesno, okrenen se pod ručnon i parkiran uz cestu. A kad su panduri doletili benti jarca nereda, prvi probija gume na ježa a drugi se zabija u njega i odletija u žbunje đava će ga više nać. Mi stojimo uz cestu i snimamo. ahahaha a smija. Pokaza bi van snimke samo mi se mobitel nešto pokvarija pa ne mogu sad.

A jesmo se ismijali. I ništa, kad smo se rješili pandura zapičili put Posušja. Došli taman prije ponoć i govore mi ovi moji da jesan lud. A ja kažen ma kakvi lud, da nan nisu ovi očistili cestu sa rotacijon nebi došli prije ponoć još bi i upad plaćali ahahahahaha.
Unutra dere cajka, pičića ka piljevine. Mirin jednu, miri ona mene. Malo ja do nje plešemo i to. Mislin ja iden je uvatit za guzicu pa jesan nisan, nema treće. Uvatin ja nju, a ona ni makac, prilipila se uz mene ka govno na šoferšajbu. Otišli mi u kut di je malo mračnije dignen ja njoj suknju, otkopčan šlic i aj ća zapivala mala ka grdelin. Obavin ja šta iman, ona skiči ka gudan a ja joj dignen gaće i kažen prazna mi je čaša otra ja lokat.
Oni tamo mace majke. Ludi biber piva Nikoga nisam volio tako i gleda u onu bocu od wiskija. hahahahaha. Koji šow.

Razveseli nas klikom:

0 comments