Igraču ”NK Karlovac” greškom isplaćena plaća

Nogometaše Karlovca jutros je zatekla je vijest koju su do sada doživljavali samo u mokrim snovima…

KULEN VAKUF – Igrače Karlovca, trenutno na visinskim pripremama u bosansko-hercegovačkom Kulen Vakufu, jutros je zatekla vijest kako je jednom od igrača omaškom uprave uplaćena plaća za deveti mjesec 2007. godine. Budući da svi igrači tokom priprema imaju jedan ili dva dodatna posla kako bi pripreme mogli otplatiti, novinari Sprdexa krenuli su u potragu za novopečenim vlasnikom plaće po kulenvakufskim dućanima, restoranima i kafićima. Jedan od prvih nogometaša kojeg smo pronašli bio je Kenan Čejvanović, lijevo krilo/kuhar.

Toni žuri na jutarnji trening

”Došao sam jutros u 7 na posao i nedugo zatim počele su prve glasine o isplaćenoj plaći. Zamolio sam šefa za 10 minuta pauze i otrčao do jedinog bankomata u Kulen Vakufu. Tamo je već bio formiran red jer je svih 9 preostalih nogometaša/konobara/stripera/sobara također potrčalo  prema bankomatu. Redali smo se tako jedan za drugim, ali samo da bi shvatili kako mi nismo ti sretnici kojima je isplaćena plaća. Nakon što smo svi pogledali stanje minusa na računu, već smo pomislili kako se radi o još jednoj neslanoj šali uprave, ali onda sam ja primijetio kako nam nedostaje desni bočni/rudar Toni Golem.”

Tonija je, naime, zapao nezahvalan dodatni posao rudara te je već u 4 sata ujutro krenuo u rudnik kako bi mogao otplatiti boravak u privatnom smještaju za vrijeme priprema. Nakon nekoliko sati čekanja, konačno smo dočekali hrabrog Tonija, crnog kao ugljen, ispred ulaza u rudnik:

”Ma ne mogu vjerovati, plaća za čitavi mjesec kažete? Moram nazvati ženu! Ne znam ni sam što ću s ovim dobitkom, možda kupim prozore na automobilu. Ne znam, ne znam još sam šokiran” – na rubu suza bio je Toni.

Nakon ove kratke izjave Toni je poletio u zagrljaj svojim suigračima/kolegama s posla koji su ga onako čađavog bacali u zrak i valjali po snijegu ispisujući proste poruke.
Već su se počele zbijati i prve šale na račun novopečenog vlasnika upotrebljive bankovne kartice, a nakon što je Toni u lokalnoj pekari kupio bijeli kruh sa sjemenkama, salve smijeha izazvao je Kenan Č. prozvavši ga Toni Golem Trbuh.

Razveseli nas klikom:

0 comments