Prodan primjerak albuma Maje Šuput. Iz Croatia Recordsa stigao oštar demanti

Dobra jesam, ali nisam kao svetica
Nema veze ti si lutko čista petica
Možda jesam malo stroga kao šefica
Nema veze ti si lutko čista petica

ZAGREB – Jučer popodne u nekim je medijima plasirana vijest da je prodan originalni primjerak albuma Čista petica Maje Šuput iz 2003. godine. Ova vijest nakratko je zasjenila i vijesti o kijametu, kao i željno iščekivanje vijesti o tome kada će na svijet izaći najuspješniji hrvatsko-srpski produkt još od izuma samoupravnog socijalizma, o čemu smo pisali jučer.

Ma kakvi komplicirano! On me fino uhvati za noge, umoči u katran i ja našminkana.

Vijest je zatekla i samu pjevačicu koja je nedavno, ničim izazvana, odlučila maltretirati naciju vijestima iz svog ljubavnog života. Iako Maja, u telefonskom razgovoru s novinarom Sprdexa, nije krila oduševljenje ovom činjenicom, ipak je ostala mirna te rekla da će informaciju uzeti sa rezervom jer joj zvuči zaista nevjerojatno. Njene bojazni na kraju su se pokazale istinitima. U kopernikanskom obratu, kasno navečer stigao je oštar demant iz Croatia Recordsa u kojem se kaže kako “proteklih godina nije zabilježen niti jedan slučaj prodaje albuma spomenute pjevačice, a ni današnji dan ne čini razliku.”

Ovaj demanti pogodio je oba fana Maje Šuput koja je još uvijek prisutna u medijima iako nitko ne zna zašto. Kao pjevačica očito nije, a ni vlastitog pornića nema. Samaritanci kakvi jesmo, uredništvo Sprdexa upozorava Maju kako je glavni urednik Storyja najavio brisanje njenog broja iz mobitela ako u skorije vrijeme ne poduzme nešto po ovom pitanju. Ili ako objavi novu pjesmu.

Razveseli nas klikom:

0 comments