Pokrala nas gamad!

Brale nereda u subotu. Prvo se mi zapili u petak i ja, Bone, Crni i Tuđman se dogovorili da idemo na derbi u Zagreb. Lipo se diga ranije u subotu, kupija par bengalki i boksera, nakitija auto sa Hajdukovin šalovima i – pravac Zagreb. Dolazin ja do Tuđmana a on se sta krstit da če nas pribit na mrtvo ime, da kakvo mi je to auto. Kažen ja njemu sinko moj, dok ste se vi pičkice sakrivali Kane je osakatija pola Bad Blu Bojsa, biče na Maksimiru puna samo tartan staza jer če svi doć u kolicima, ahahahhahaha. Kaže Tuđman da nisan normalan, a kad san mu još pokaza da san namistija da mi umisto sirene reve magare, ovaj da neće ič, da je to isto ko ubit se.

I ništa, kažen ja njemu oš neš ko te jebe, otiša dalje skupit ekipu kad štaš vidit svi se sasrali. Crnon Tuđman javija šta san napravija od auta nije ni izaša ispri kuće, a onaj jadni Bone da mu žena neda para. Đanketa obična. Jebate pas magarac da meni neka ženska zapovida obisija bi se na prvo stablo. Ma zaboli mene kurac, šta mi iko triba, nalija ja 10 litara u auto, 2 litre u sebe i piči – Zagreb!

Vozin se ja tako kad vidin na Dugopolju brale ima Torcide ka piljevine. Svi me gledaju, deru se: to Kane care!, kad meni padne napamet, pa svi idu gori nema ko ostat branit grad! Odemo li svi ostat će samo pederi, đankete sa filozofskog neka alternativa pizde materine, na šta če grad ličit? Objasnija ja njima kakva je situacija, kaže mi ovaj prika šef Torcide da će ostavit 20 momaka da čuvaju grad, kažen ja njemu: ne triba, ostat če Kane to je ka da si vojsku ostavia. Počeli oni skandirat, doša mi neki mulac da ga je stra kad ja neću ič, a šta češ kažen mu ja, nemogu vas ni ja stalno čuvat, triba se čelićit. Da mu ja par boksera šta mi ih je sveton vodon blagoslovija ovaj pop sa Pujanki, jeba ga bog, to glave okida.

Vratija se ja nazad u grad i vidili me ovi moji. Počeli pričat da san se sasra, da ne smin sa auton u Zagreb, a meni odma skočija tlak. Kažen ja, ajde nek mi dođe neko u facu reč da san kukavica! Kad svi umukli odjedanput, a vidin ja tamo neki hahar se nešto smije. Dovuka ga ja isprid sebe i pitan ga šta je pičko, ajde reci mi u facu. Kad ništa umuka kreten, stalo mu govno od straja. Zalipija mu ja dvi odgojne, on krenija da če me nožen ubost a ja izvadija svinjske masti, namaza po bradi. Benti isusa kad je ovom kliznija nož kroz tu mast, zakovitlalo ga cilog, šinija sam sebe nožen, obrija jednu cilu obrvu ahahahahhaha. Plesnija ga ja dva puta, osta doli ležat kreten, a posli su mi rekli da je to neki šta je Mirka Filipovića ispribija ka pasa ima par miseci.

I ništa, otiša ja tamo u Tuđmana, on ima onaj Mas Tv, gledamo mi utakmicu navijamo. Ja svako malo povirin na balkon je li ima kakvih problema u gradu. A derneka kad je Hajduk da gol, ja se popeja na vrh zgrade upalija one bengalke šta san kupija. A taman to jutro se ubilda ka kamen u teretani, zavitla onu bengalku sa zgrade, pitaj isusa di je to završilo, ali evo vidin sad da je bija neki požar negdi tamo iza Omiša.

Vratija se ja u kuću gledat utakmicu. Jebenti krvavo sunce da ti jeben, jeste vi vidili kako nas je pokralo! Pa da nije dosta šta nan ima deset godina gamad purgerska ljubomorna zavidna krade di god stigne, nego i sad kupili suca da in svira penal. Brale uskuvalo u meni, ma takav san van ja čovik, dobar san ka kruv ali nemogu trpit nepravdu!!! Ma da me nisu ovi moji držali zgradu bi srušija svega mi.

Odveli me oni na balkon da se malo smirin kad vidin ja doli prolazi neko auto ZG tablica. Ma ka da san sunce nebesko vidija, skočin ja u zrak, gurnija ove svoje, sitin se iman u đepu onaj medaljon svetog Ante. Ljudi moji Biber na deseton katu živi, ja zajitin onaj medaljon, ma ka da ga je sveti Ante rukon vodija doli. Uletija ravno kroz šiber tome kretenu u autu, šinilo ga u glavu, on mota livo mota desno ali šta če stoka ko da on zna vozit. Strmopizdija se doli niz neke škale, slupa cilo auto, vata se za glavu, dere se, plače, ma pička mu materina purgerska neće niko krast našeg Hajduka dok je Kane živ!

Razveseli nas klikom:

0 comments