Izvuka island

A ljudi moji šta je ovo došlo da se ito desilo pa da če bojsi doč u split a da ih niko netakne. Ma lako to nego da in još torcida kupi karte jedino šta su od kane dosad mogli dobit je karta za traumatologiju ahahahhahahahahahahahahah kolko san ih nabija triba san potpisat sponzorski ugovor sa nekin doktoron obogatili bi se oba dvojica hahahahahah Al zove me ovi pajdaš iz torcide i govori: kane nemoj bogati sad se borimo protiv onih govnara iz hnsa protiv nekih vaućera koji brani navijaćima ič na utakmice u gostima. Ma ko če kani zabranit da ide na utakmicu ne bi me zaustavila crvena armija mater in komunjarsku jeben nek samo yusipovič i milanovič i puspićka dođu sa komunjarama sve ču ih potavuljat ne prića se bezveze po splitu vic: šta Chak Noris radi u splitu? Šta mu kane kaže ahahhahahhahahahahahhaha a nisan ja to izmislija to san ćuja al san se ismija legenda je ko ga je smislija svaka ćast.

Al da van rećen zva me taj pajdaš iz torcide i moli da ne diran bojse i da bi najbolje bilo otič ča negdi na dva dana jer zna da ja neču se moč suzdržat kad čujen kaj u splitu. I taman ja mislin di ču kad zvoni mobitel kad ko niko kovać: Alo kane pomagaj aj sa nama u švicarsku i rješi da dobijemo island kažen ja: a jeli ide tvoj brat robert također ahahahhahhahahhaahahahhahahahaahahah koja baza to san ja izmislija prije par godina još svi prićaju o tome al priznat čete da je baza vrhunska cen totalni cen cen debrecen hahahahahhahahaa. I prista ja znate da san slab na Hrvatsku a bila je opcija ili da iden sa njima i rješin island ili da ne iden pa da igran ako izvuču francuze ili nekoga drugog a kad mi je reka da moran bit danima u karateni i nepit alkohol prije utakmice reka san mu: sinko moj da nepijen alkohol par dana jeli ti želiš da igramo nogomet ili da ih ja pobijen po terenu jer bi bija lud da nepijen ahahhahahhahaha jesan alkoholićar i jesan bogami nekidan doša neki u radnju i pita da bi stavija volan od nekog drva i pita koje je najbolje jeli hrastovina a kažen ja: nije bogati, najbolje drvo je šankovina ahahhahahahhahahhahahahah koja baza to san ja izmislija.

I ništa kaže niko kovać da dođen u zagreb da idemo avijonom ja šuker on i njegov brat robert također kažen ja: bogati jesi lud neman ja tolko vrimena da se vozin avijonom idemo sa mojin auton ahahahahha i skupija ja njih dvojicu za uru vrimena i dolazi šuker prema autu a udeblja se ka biber je doša kažen ja: jebiga davore iman benđolu a ne tamiča aj ti ipak avijonom hahahhahahhahahahahha I ništa sili ja i niko kovać i njegov brat robert također ahhahahhhahahah uvik je smišno, i krenili prema švicarskoj. Došli gori i ćekali još dvi ure šukera da sleti. I ništa došli tamo naša ja platinija kažen: slušaj platini sičaš se kad si me zajeba za euro pa nije bilo u Hrvatskoj još ti to nisan oprostija al vrime je sad da mi vratiš to i iskupiš se. Kaže on: kane samo reci, kažen ja rješi Hrvatskoj island. Ustvari najbolje a napravi da Hrvatska prođe odma jer pitaj boga oče mogu li oni ikoga pobijedit al to bi bilo sumljivo pa daj island.On se nečka ali prista nakraju šta če i tako smo dobili najlakšeg protivnika mogučeg šta da van kažen ko je uopče čuja za island i di je ta zemlja da sad skupin ekipu na brdima dobili bi ih deset nula nebi biber gola primija kolki je zauzme cilu branku ahhahahahhahahahaha A vidi dobre ideje iden zvat kovaća da stavi bibera na branku kolki je ni stoperi ti netribaju a kakvi su i bolje da neigraju  hhahahhahahhaha jesan kralj

Razveseli nas klikom:

0 comments